MFC-990CW

MFC-990CW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 11/04/2012 Numero: faq00000230_012

Vaihda värikasetti

Brother on suunniteltu käyttämään tietyntyyppistä mustetta jonka käyttö takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. Muiden valmistajien musteita käytettäessä ei saavuteta parasta mahdollista tulostuslaatua. Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia.
> Tietoa aidoista Brother-tarvikkeista

Värilliset värikasetit tyhjenevät ajan mittaan vaikka et tulostaisi yhtään. Tarkemman selvityksen saat seuraavasta linkistä:

Värikasetti vaihdetaan seuraavasti:

1. Avaa kasettikotelon kansi. Jos yksi tai useampia kasetteja tulee vaihtaa, esim. musta, silloin näytössä lukee Ei voi tulostaa (vaihda musta) ("Cannot Print (Replace BK Ink)") tai Vain m/v-tulostus ("B&W Print Only").

2. Paina värikasetin lukitusvipu alas niin voit vetää ao. värin tyhjän kasetin ulos.

3. Avaa samanvärisen uuden kasetin paketti ja ota kasetti ulos.

4. Käännä keltaisen suojamuovin vihreää nuppia myötäpäivään jolloin tiiviste aukeaa ja poista suojamuovi (1). Pidä kasettia kuten kuvasta näkyy.

5. Jokaiselle eriväriselle kasetille on laitteessa oma paikkansa. Aseta kasetti sisään oikeaan paikkaan ja nuolen suuntaisesti.

6. Paina kasetti sisään kunnes kuuluu naksahdus ja sulje kasettikotelon kansi.

7. Laitteen mustetason mittari asetetaan automaattisesti osoittamaan täyttä kasettia.

• Jos vaihdoit kasetin joka ei ollut tyhjä, näytöllä kysytään vaihdoitko uuden kasetin (Esim. "Vaihdoitko Musta (Did You Change BK Black)"). Jos vaihdoit uuden kasetin, paina Yes tai 1 tai Nuoli ylös joka vaihdetun kasetin kohdalla mustetason mittarin asettamiseksi. Jos kasetti ei ollut uusi, paina No tai 2 tai Nuoli alas.

• Jos näyttöön tulee ilmoitus Ei kasettia ("No Cartridge" tai "Cannot Detect") tarkista että kasetit on asetettu oikein sisään pohjaan asti.
    Tarkemmin seuraavilla UKK-sivuilla:

• Jos saat mustetta silmiin, huuhtele silmä heti runsaalla vedellä. Jos ärsytys ei lakkaa ota yhteyttä lääkäriin.
  • Älä ota kasettia pois ellei sitä ole käsketty vaihtaa. Jos irroitat kasetin turhaan, mustetta menee hukkaan ja laite ei enää tiedä paljonko mustetta kasetissa on.
  • Älä kosketa kasettipaikan pohjaa, saat mustetahroja sormiisi.
  • Vaatteille tai sormille tulleet mustetahrat voidaan pestä heti vedellä ja saippualla tai pesupulverilla.
  • Jos asetat kasetit vääriin paikkoihin, joudut puhdistamaan pään useita kertoja että väärän musteen saa pois päästä.
  • Kun kasetti on otettu pois pakkauksestaan, asenna se heti tulostimeen ja käytä loppuun kuuden kuukauden sisällä parhaan tulostuslaadun säilyttämiseksi. Käytä kasetit ennen pakkaukseen painettua parasta ennen-päivää.
  • Älä yritä purkaa värikasettia, väri voi vuotaa ulos kasetista.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-J125, DCP-J140W, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W