MFC-9760

MFC-9760

Väärä tuote?

Päivämäärä: 29/07/2009 Numero: faq00000068_010

Kuinka lisämuisti asennetaan?

Lisämuisti asennetaan laitteen sisälle pääkortille. Lisämuisti kasvattaa sekä faksi- että tulostintoimintojen suorituskykyä.

Lisämuistina käytetään yleisesti saatavia DIMM-muisteja joiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

Tyyppi:  100 jalkaa, datapituus 32 bit
 CAS Latency:  2 tai 3
 Kellotaajuus:  66MHz tai enemmän
 Koko:  16 tai 32 Mt
 Korkeus:  46 mm (1.8 tuumaa) tai vähemmän
 Pariteetti:  Ei
 DRAM-tyyppi:  SDRAM 4 Bank

• Älä kosketa pääkortin pintaa sormin 15 minuuttiin tulostimen sammuttamisen jälkeen.
  • Varmista että laitteen muistissa ei ole faxviestejä ennen kuin asennat lisämuistin.
  • Älä irroita pääkortille tulevia johtonippuja.

1. Irroita puhelinjohto, verkkojohto ja tietokoneliitäntäkaapeli tässä järjestyksessä.

Muistikorttiin ei saa koskea jos laitteessa on virta päällä.

1. Poista takakannen ruuvit ja irroita kansi.
  1. Poista peltilevyn kiinnitysruuvit ja irroita pelti. Backup Battery = muistin varmennusparisto.
  1. Irroita muistin varmennuspariston johto.
  1. Pidä muistikorttia kiinni reunoistaan ja aseta DIMM-kortti niin päin että kortissa olevat kolot sopivat korttipaikassa oleviin ulokkeisiin.

• Pidä muistikorttia kiinni vain reunoistaan. Älä kosketa muistikortin tai pääkortin pintaa.
  • Tarkista että muistikortti on varmasti korttipaikan pohjassa asti ja käännä kiinnitysvivut kiinni korttiin.

1. Kytke muistin varmennuspariston johto.
  2. Aseta peltilevy ja takakansi takaisin paikoilleen.
  3. Kytke tietokoneliitäntäkaapeli, verkkojohto ja puhelinjohto.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880