MFC-9420CN

MFC-9420CN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 07/09/2009 Numero: faq00000175_000

Käytän Brother-laitettani Windows XP/ Windows Vista TCP/IP -verkkoympäristössä. Tulostaminen on onnistunut aikaisemmin, mutta yhtäkkiä en enää voi tulostaa. Miksi?

Tarkista seuraavia:

• Osoittaako LCD-näyttö tai LED-valot jonkinlaisia virheitä. Katso tarvittaessa "UKK & vianhakuohjeista" lisää tietoa virheviesteistä tai LED-valoista.
  • Onko mahdollista, että  Brother-laitteesi IP-osoite olisi muuttunut?

Tarkistaaksesi tämän, tulosta verkon asetussivu. Asetussivujen tulostaminen on selitetty tuotteesi ohjekirjassa.

Tarkista seuraavaksi onko PC:si määritelty tulostamaan tulostimesi IP-osoitteeseen. Avaa Ohjauspaneli ja tarkista tulostimesi asetuksia. Tee seuraavasti nähdäksesi tulostinasetuksia:

1. Napsauta Käynnistä.
    2. Napsauta Tulostimet ja muut laitteet.
    3. Napsauta Näytä asennetut tulostimet ja faksit.
    4. Aktivoi Brother-laittesi ajuri ja napsauta oikeata hiirenpainiketta.
    5. Napsauta Ominaisuudet. Brother-tulostimen ajurin ominaisuusikkuna aukeaa.
    6. Napsauta Portit- välilehteä.
    7. Näkyviin tulee lista PC:si käytettävistä olevista yhteysporteista
      (kuten: LPT1:, LPT2:, COM1:, jne.).
    8. Vieritä listaa kunnes löydät tulostimesi käytössä oleva verkkoportti. Napsauta Portin asetukset... ja tarkista mikä IP-osoite on Tulostin tai IP-osoite -kentässä.

Voidaksesi napsauttaa Portin asetukset..., on sinun oltava kirjautuneena järjestelmävalvojan oikeuksin.

9. Vertaile vaihe 8:ssa näkyvä IP-osoite tulostusasetuksissa näkyvään IP-osoitteeseen.

1. Jos IP-osoitteesi on sama, on mahdollista, että verkkoympäristössäsi on laitteita, joilla on sama IP-osoite kuin sinulla. Tarkista verkonvalvojalta.

2. Jos IP-osoitteesi on eri, noudata alla olevia ohjeita:

Jatkuu aikaisemmin suorittamistasi vaiheista:

1. Napsauta Lisää portti... painiketta.
        2. Valitse Standard TCP/IP Port -vaihtoehto ja napsauta Uusi portti.
          Tervetuloa ohjattuun tavalliseen TCP/IP tulostinportin lisäämiseen -ikkuna aukeaa.
        3. Napsauta Seuraava.
        4. Syötä Tulostin tai IP-osoite -kenttään Brother-laitteen solmun nimi, kuten se on esitettynä verkkoasetussivulla. Solmun nimi voi olla esim. tämän tapainen: "BRN_34FDAA".
        5. Kun kirjoitat solmun nimen, Portin nimi kenttä päivittyy automaattisesti.
        6. Napsauta Seuraava.
        7. Napsauta Valmis.
        8. Napsauta Sulje alkuperäisessä Tulostimen portti -ikkunassa.
        9. Napsauta Sulje palaaksesi alkuperäiseen ominaisuusikkunaan.
        10. Napsauta Käytä ja sitten OK.
        11. Yritä tulostaa testisivu.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7010, DCP-8020, DCP-8025D, HL-1430, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-2070N, HL-2460, HL-2700CN, HL-3040CN, HL-3070CW, HL-4000CN, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4200CN, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW, HL-5350DN, HL-5370DW, HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-6180DW, HL-6180DWT, HL-7050, HL-7050N, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8420, MFC-8820D, MFC-890, MFC-9420CN, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880