MFC-8950DWT

MFC-8950DWT

Väärä tuote?

Päivämäärä: 29/08/2022 Numero: faq00003062_003

Määritä Skannaus sähköpostipalvelimelle-toiminto ja käytä sitä.

Voit skannata asiakirjan suoraan oletussähköpostisovellukseen ja lähettää skannatut tiedot liitteenä ControlCenterin tai Brother-laitteen Skannaa-painikkeen avulla.
Tätä toimintoa kutsutaan Skannaus sähköpostin liitetiedostoksi-toiminnoksi, ja se eroaa Skannaus sähköpostipalvelimelle-toiminnosta, jota tämä UKK-sivu koskee. Napsauttamalla tätä näet, miten käytetään Skannaa sähköpostiin -toimintoa.

Skannaus sähköpostipalvelimelle-asetuksen käyttäminen edellyttää, että Brother-laite on liitetty verkkoon ja että sillä on yhteys POP3- ja SMTP-palvelimeen. Jos sinulla ei ole näitä tietoja, pyydä tiedot internetpalveluntarjoajalta tai verkon järjestelmänvalvojalta.

I: Skannauksen määrittäminen sähköpostipalvelimelle

1. Tulosta verkkoasetusraportti, josta näet Brother-laitteen IP-osoitteen. > Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten verkkoasetukset tulostetaan.
  2. Avaa selain (esim. Internet Explorer) ja kirjoita Brother-laitteen IP-osoitteeksi http://[sinun Brotherisi IP-osoite].

Brother-laitteen IP-osoite näkyy verkon määrityssivun luettelossa.

3. Napsauta Network (Verkko) -välilehteä.

4. Valitse Protocol (Protokolla).

5. Valitse POP3/SMTP-kohdan vieressä oleva valintaruutu, jos sitä ei ole vielä valittu, ja valitse Lisäasetukset.

6. Tässä osassa voit määrittää saapuvan ja lähtevän postin palvelimen asetukset. Täytä kaikki pyydetyt tiedot tällä sivulla. Jos et ole varma näistä asetuksista, ota yhteys internet-palveluntarjoajaan tai verkonvalvojaan ja pyydä tukea:

POP3 SMTP -kuva

1. SMTP Server Address: Tässä kentässä näkyy verkon SMTP-postipalvelimen (lähtevän sähköpostin palvelimen) isäntänimi tai IP-osoite. (Esimerkiksi smtp.example.net tai 192.0.0.1) jos käytät SMTP-sähköpostipalvelimen DNS-nimeä, sinun on käytettävä FQDN (täydellinen toimialuenimi) -nimeä, kuten smtp.example.net

2. SMTP Port (SMTP-portti): Määritä sen SMTP-palvelimen kohdeportin numero, johon muodostat yhteyden.

3. SMTP Server Authentication Method (SMTP-palvelimen todennusmenetelmä): Määritä SMTP-palvelimen todennusmenetelmä. Tämä arvo määrittää, mitä menetelmää käytetään käyttäjän todentamiseen SMTP-palvelimeen. Vaihtoehdot ovat seuraavat:

• Ei mitään: Ei todenna SMTP-palvelinta.

• SMTP-AUTH: Käyttää SMTP-todennusta. Jos tätä menetelmää käytetään, SMTP-tilin tiedot on määritettävä oikein.

• POP Before SMTP (POP ennen SMTP): Jos tätä menetelmää käytetään, POP3-tilin tiedot on määritettävä oikein.
    4. SMTP-AUTH-tilin nimi/salasana: Määritä SMTP-palvelimelle vahvistettava nimi ja salasana ja kirjoita salasana uudelleen vertailua varten. Jos et halua käyttää salasanaa, kirjoita yksi välilyönti.

5. SMTP over SSL/TLS: Voit valita laitteen ja SMTP-palvelimen välisen salausmenetelmän. Voit valita Verify Server Certificate (Tarkista palvelinsertifikaatti) -valintaruudun tai poistaa sen valinnan. Tämä vahvistaa laitteen ja SMTP-palvelimen välisen sertifikaatin.

6. Printer E-mail Address: Kirjoita tulostimen sähköpostiosoite. Jos järjestelmänvalvojan osoitetta ei ole annettu oikein, ilmoitusviesti lähetetään tulostimeen. Jos et määritä tulostimen sähköpostiosoitetta, ilmoitusviestiä ei lähetetä järjestelmänvalvojalle.

7. POP3-Server address: Tämä kenttä määrittää POP3-palvelimen (saapuvan sähköpostin palvelin) isäntänimen tai IP-osoitteen. (Esim. pop.example.net -tai- 192.0.0.1)
      Jos käytät POP3-sähköpostipalvelimen DNS-nimeä, sinun on käytettävä FQDN-nimeä (täydellinen toimialueen nimi), kuten pop.example.net.

8. POP3 Port (POP3-portti): Määritä sen POP3-palvelimen kohdeportin numero, johon muodostat yhteyden.

9. Postilaatikon nimi/salasana: Määritä postilaatikon nimi ja salasana POP3-palvelimelle, josta internet-tulostustyöt haetaan. Jos et halua käyttää salasanaa, kirjoita yksi välilyönti.

10. Käytä APOP:ia: Valitse tämä valintaruutu, jos haluat määrittää, käytetäänkö APOP:ia kirjautuessasi POP3-palvelimeen.

11. POP3 over SSL/TLS (POP3 SSL/TLS-yhteyden kautta): Voit valita laitteen ja POP3-palvelimen välisen salausmenetelmän. Voit valita Verify Server Certificate (Tarkista palvelinsertifikaatti) -valintaruudun tai poistaa sen valinnan. Tämä vahvistaa laitteen ja POP3-palvelimen välisen sertifikaatin.

12. Segmented Message Timeout: Jos tulostustyö erotetaan useisiin sähköpostiviesteihin käyttämällä -tulostuspalvelimen segmentoitua viestitoimintoa, tämä arvo ilmaisee, kuinka kauan tulostuspalvelin odottaa viestin kaikkien osien saapumista.
  7. Napsauta Submit (Lähetä) -painiketta. Näyttöön tulee hetkeksi viesti, jossa ilmoitetaan: Tietojen päivitys onnistui.

8. Näyttöön tulee seuraava teksti: Testaa sähköpostin lähetys-/vastaanottoasetukset. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista ja valitse sitten Lähetä:

Testaa sähköpostin lähetys Määritysasetukset -kuva

• Testaa sähköpostin lähetysasetukset

• Destination E-mail Address: Anna vastaanottajan sähköpostiosoite.

• Lähetä testiviesti

• Testaa sähköpostin vastaanottoasetukset
  9. Näyttöön tulee ilmoitus: Testaa sähköpostiasetukset ja testitulokset. Kun olet lopettanut tulosten tarkastelun, valitse OK.

II: Sähköpostipalvelimen asetusten määrittäminen ja skannaaminen pikavalinnan tai pikavalinnan sijaintien avulla

1. Kun olet edelleen www-asetussivulla, valitse Osoite-välilehti.

2. Valitse haluamasi Lyhytvalinta- tai Pikavalinta -muistipaikat.

3. Anna seuraavat tiedot jokaisesta tallennepaikasta, jonka haluat ohjelmoida:

• Numero/sähköpostiosoite: Vastaanottajan sähköpostiosoite.

• Nimi: Vastaanottajan nimi.

• Tyyppi: Valitse Sähköposti XXX (jossa XXX on värityyppi, väri, harmaasävy tai mustavalkoinen ja sen jälkeen haluamasi tiedostomuoto).

• Quality (Laatu) Valitse haluamasi tarkkuus.

• PDF-tyyppi: Kun valitset PDF -tiedoston, valitse haluamasi tiedostotyyppi.

4. Napsauta Submit (Lähetä) -painiketta.

5. Kun Pikavalinta- tai Lyhytvalinta -muistipaikat on ohjelmoitu ja haluat määrittää pikavalintaryhmän, valitse asetusryhmät G1-G20. Määritä seuraavat asetukset kullekin ryhmälle:

• Ryhmän numero: Valitse vapaa Pikavalinta- tai Lyhytvalinta -muistipaikka, johon haluat tallentaa ryhmäsi (Lyhytvalintamuistipaikat on varustettu *-merkillä. Pikavalintojen muistipaikoissa on # -merkki.)
    • Nimi: Ryhmän nimi.

• Tyyppi: Valitse Sähköposti XXX (jossa XXX on värityyppi, väri, harmaasävy tai mustavalkoinen ja sen jälkeen haluamasi tiedostomuoto).

• Quality (Laatu) Valitse haluamasi tarkkuus.

• PDF-tyyppi: Kun valitset PDF -tiedoston, valitse haluamasi tiedostotyyppi.

• Members: Valitse Select ja valitse ryhmään sisällytettävät jäsenet asettamalla valintamerkki kunkin haluamasi yhden kosketuksen tai pikavalinnan sijainnin viereen.
  6. Napsauta Submit (Lähetä) -painiketta.

Asetusryhmät Kuva

III: Skannaus sähköpostipalvelimeen ilman lyhytvalinta- tai pikavalintanumeroita:

1. Aseta asiakirja.

2. Paina Brother-laitteen näytössä (jäljempänä LCD) Scan (skannaus) -painiketta.

3. Valitse Skannaa sähköpostiin.

4. Anna määränpään sähköpostiosoite. Tee jokin seuraavista:

• Voit kirjoittaa sähköpostiosoitteen manuaalisesti painamalla Manual (Manuaalinen) -painiketta ja siirtymällä vaiheeseen 5.

• Jos olet tallentanut sähköpostiosoitteen laitteen osoitekirjaan, valitse Osoitteisto ja siirry vaiheeseen 6.

5. Kirjoita sähköpostiosoite.
    Valitse numerot, kirjaimet tai erikoismerkit painamalla Painikkeen kuva. Paina OK.
    Vahvista sähköpostiosoite. Paina OK -painiketta ja siirry vaiheeseen 7.

6. Valitse sähköpostiosoite ylä - tai alanuolipainikkeella .
    Voit käyttää myös seuraavaa hakuvaihtoehtoa.
    Hae aakkos- tai numerojärjestyksessä painamalla Painikkeen kuva -painiketta. Paina OK.
    Vahvista sähköpostiosoite. Paina OK -painiketta ja siirry vaiheeseen 7.

7. Näytä laatu painamalla vasenta tai oikeaa nuolinäppäintä. Valitse Laatu ja paina sitten haluamaasi laatua.
    Tee jokin seuraavista:

8. Avaa Tiedostotyyppi painamalla vasenta tai oikeaa nuolipainiketta.
    Valitse Tiedostotyyppi ja paina sitten haluamaasi tiedostotyyppiä.
    Tee jokin seuraavista:

9. Avaa Duplex Scan (Kaksipuolinen skannaus) painamalla vasenta tai oikeaa nuolipainiketta .
    Valitse Duplex Scan (Kaksipuolinen skannaus) ja sitten Off (ei käytössä), DuplexScan : Pitkä reuna tai DuplexScan : Lyhyt reuna.
    Tee jokin seuraavista:

10. Avaa Glass Scan Size (Skannauskoko) painamalla vasenta tai oikeaa nuolipainiketta.
    Valitse Glass Scan Size (Skannauskoko) ja paina sitten haluamaasi asetusta.
    Tee jokin seuraavista:

11. Avaa Tiedostokoko painamalla vasenta tai oikeaa nuolipainiketta. Valitse Tiedostokoko ja paina sitten haluamaasi asetusta.
    Aloita skannaus painamalla Käynnistä -painiketta. Siirry vaiheeseen 12.

12. Laite aloittaa skannauksen.
    Jos käytät skannerin lasia, nestekidenäytössä näkyy Seuraava sivu?. Valitse Kyllä tai ei.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8950DW, MFC-8950DWT