MFC-8950DWT

MFC-8950DWT

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/06/2022 Numero: faq00002741_002

Kaksipuolinen skannaus

Lisätietoja kaksipuolisesta (duplex) skannauksesta saat napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

ControlCenter4-ohjelman käyttö (vain Windows )

A.  ControlCenter4 Perustilan käyttäjät

B.  ControlCenter4 Edistyneen tilan käyttäjät

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

A. ControlCenter4 Perustilan käyttäjät:

1. Aseta skannattava asiakirja automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen.
  2. Avaa ControlCenter4.
    (Windows 7 tai vanhempi)
    1. Valitse Käynnistä > (kaikki) Ohjelmat > Brother > [mallin nimi] > ControlCenter4.
      ControlCenter4-sovelluksen kuvake lisätään alapalkkiin tietokoneen kellon lähelle.
    2. Napsauta tehtäväpalkin ControlCenter4 -kuvakettaCC4_Icon hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa.
    (Windows 8 tai 8.1)
    1. Valitse BrotherUtilities Icon Brother Utilities.
    2. Valitse malli napsauttamalla avattavaa luetteloa, jos sitä ei ole jo valittu.
    3. Valitse Scan.
    4. Valitse ControlCenter4.

BrotherUtilities
    (Windows 10)
    1. Valitsestart_win10(Käynnistä) > (Kaikki sovellukset >) BrotherBrother Utilities.
    2. Valitse malli napsauttamalla avattavaa luetteloa, jos sitä ei ole jo valittu.
    3. Valitse Scan.
    4. Valitse ControlCenter4.

3. Valitse Skannaus-välilehdessä Custom (Mukautettu) ja valitse Custom Settings (Mukautetut asetukset).
  4. Valitse kaksipuolisen skannauksen valintaruutu. Tämän jälkeen voit valita jonkin seuraavista sidonta-asetuksista:

• Pitkän reunan sidonta
    • Lyhyen reunan sidonta

Kuva
  5. Napsauta OK.
  6. Paina SCAN. Asiakirjan skannaus käynnistyy.

B. ControlCenter4 Edistyneen tilan käyttäjät:

1. Aseta skannattava asiakirja automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen.
  2. Avaa ControlCenter4.
    (Windows 7 tai vanhempi)
    1. Valitse Käynnistä > (kaikki) Ohjelmat > Brother > [mallin nimi] > ControlCenter4.
      ControlCenter4-sovelluksen kuvake lisätään alapalkkiin tietokoneen kellon lähelle.
    2. Napsauta tehtäväpalkin ControlCenter4 -kuvaketta CC4_Icon hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa.
    (Windows 8 tai 8.1)
    1. Valitse BrotherUtilities Icon Brother Utilities.
    2. Valitse malli napsauttamalla avattavaa luetteloa, jos sitä ei ole jo valittu.
    3. Valitse Scan.
    4. Valitse ControlCenter4.

BrotherUtilities
    (Windows 10)
    1. Valitse start_win10(Käynnistä) > (Kaikki sovellukset >) Brother >Brother Utilities.
    2. Valitse malli napsauttamalla avattavaa luetteloa, jos sitä ei ole jo valittu.
    3. Valitse Scan.
    4. Valitse ControlCenter4.

3. Valitse Configuration (Asetukset) > Button Settings (Painikeasetukset) > Scan (skannaus) > Valitse haluttu skannaustyyppi (Scan Type)
  4. Valitse kaksipuolisen skannauksen valintaruutu. Tämän jälkeen voit valita jonkin seuraavista sidonta-asetuksista:

• Pitkän reunan sidonta
    • Lyhyen reunan sidonta

Kuva

5. Napsauta OK.
  6. Valitse määrittämäsi skannaus ja valitse sitten Skannaa. Asiakirjan skannaus käynnistyy.

ControlCenter2-ohjelman käyttö (vain Macintosh)

1. Aseta skannattava asiakirja automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen.
  2. Avaa ControlCenter2.
    Voit avata ControlCenter2-sovelluksen valitsemalla Finder-palkista Siirry > Sovellukset > Brother > ControlCenter. Kaksoisnapsauta ControlCenter-kuvaketta.
    ControlCenter avautuu ja telakkaan sijoitetaan kuvake.
  3. Valitse Configuration (Skannausasetukset) > Scan (Skannaus) > Valitse haluttu skannaustyyppi (Scan Type).

CC2 (Mac)

4. Valitse kaksipuolisen skannauksen valintaruutu. Tämän jälkeen voit valita jonkin seuraavista sidonta-asetuksista:

• Pitkän reunan sidonta
    • Lyhyen reunan sidonta
  5. Napsauta OK. Kaikki seuraavat skannaukset käyttävät tätä asetusta.
  6. Valitse määrittämäsi skannaus ja valitse sitten Aloita skannaus. Asiakirjan skannaus käynnistyy.

Skannaa-painikkeen käyttö

1. Muut kuin kosketusnäyttömallit
  2. Kosketusnäyttömallit:

A. Muut kuin kosketusnäyttömallit:

1. Aseta skannattava asiakirja automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen.
  2. Paina Brotherin Skannauspainiketta.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-painikkeella Skannaa tietokoneeseen ja paina sitten OK -painiketta.
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-painikkeella haluamasi skannaustyyppi ja paina OK-painiketta.
  5. Valitse nuoli ylös- tai alas-painikkeella 1Sided (1-puolinen), 2Sided (L) edge (2-puolinen vaaka) tai 2Sided (S) edge (2 -puolinen pysty) ja paina OK -painiketta.
  6. Vain verkkokäyttäjät:

• Jos näyttöön tulee useita verkkotietokoneiden nimiä, valitse nuoli ylös- tai alas-painikkeella haluamasi kohdetietokone ja paina OK-painiketta.
    • Jos LCD-näytössä kehotetaan antamaan PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen 4-numeroinen PIN-koodi ja paina OK-painiketta.
  7. Paina START.  Asiakirja skannataan.

Valittu Käynnistä -painike ei vaikuta skannauksen väriasetuksiin. Nämä asetukset määritetään ControlCenterin laitepainikkeen määrityksissä.

B. Kosketusnäyttömallit:

1. Aseta skannattava asiakirja automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen.
  2. Paina SCAN.
  3. Paina Skannaa PC:hen.
  4. Paina skannaustoiminto, jonka haluat suorittaa.
  5. Vain verkkokäyttäjät:

• Jos näyttöön tulee useita verkkotietokoneiden nimiä, valitse nuoli ylös- tai alas-painikkeella haluamasi kohdetietokone ja paina OK-painiketta.
    • Jos LCD-näytössä kehotetaan antamaan PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen 4-numeroinen PIN-koodi ja paina OK -painiketta .
  6. Tee jokin seuraavista:

• Paina Duplex Scan (Kaksipuolinen skannaus) -painiketta ja paina Off (pois) -painiketta, DuplexScan: LongEdge tai DuplexScan: ShortEdge (valitsee asiakirjan suunnan). Jatka vaiheesta 7.
    • Voit aloittaa skannauksen muuttamatta lisäasetuksia jatkamalla VAIHEESEEN 7.
  7. Aloita skannaus painamalla START-painiketta.

Valittu Käynnistä-painike ei vaikuta skannauksen väriasetuksiin. Nämä asetukset määritetään ControlCenterin laitepainikkeen määrityksissä.

Scansoft /Nuance PaperPort SE-ohjelmiston käyttö (vain Windows)

1. Avaa PaperPort:

• Windows 7 ja aiemmat: Valitse Käynnistä > (Kaikki) Ohjelmat > Nuance PaperPort > PaperPort.
    • Windows 8: Valitse aloitusnäytössä PaperPort (PaperPort) -ruutu.
    • Windows 10: Valitse Käynnistä > (Kaikki sovellukset >) Nuance PaperPort => PaperPort.
  2. Jos skannaus- tai Hae valokuva -paneeli ei ole jo näkyvissä näytön vasemmassa reunassa:
    Valitse Skannausasetukset. Skannauspaneelin pitäisi tulla näkyviin.
  3. Valitse skanneriosasta Valitse.
  4. Varmista, että TWAIN-ajuri on vieressä ja valitse käytettävissä olevien skannereiden luettelosta Brother-laitteen TWAIN-ajuri. (esim. TWAIN TW-BROTHER [mallin nimi])
  5. Napsauta OK. Skannerin nimen pitäisi nyt olla skannauspaneelin skanneri-osassa.
  6. Säädä haluamasi asetukset.
  7. Valitse valintaruudut kohdissa Display Scanner (Näytä skanneri-valintaikkuna) ja Show Capture Assistant (Näytä skannausasetukset).
  8. Aseta skannattava asiakirja automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen ja valitse Skannaa.
  9. Tee skannausasetukset -valintaikkunassa haluamasi asetukset.
  10. Varmista, että kaksipuolinen skannaus on valittuna. Tämän jälkeen voit valita jonkin seuraavista sidonta-asetuksista:

• Pitkän reunan sidonta
    • Lyhyen reunan sidonta

NUANCE PAPERPORT
  11. Aloita skannaus valitsemalla skannausikkunassa Start.
  12. Kun skannaus on valmis, valitse Peruuta. Näyttöön tulee kehote, jossa on seuraavat vaihtoehdot:

• Skannaa lisää sivuja: Valitse tämä asetus, jos haluat lisätä tähän skannaustyöhön lisää sivuja.
    • Skannaa toinen puoli: Valitse tämä asetus, jos haluat skannata kaksipuolisesti asiakirjoja, joissa on kuvia sivun molemmilla puolilla.
    • Valmis: Valitse tämä vaihtoehto, jos skannaus on valmis.
  13. Kun skannaus on valmis, pääset PaperPortin työpöydälle ja skannatun asiakirjan pitäisi tulla näkyviin.

Skannaa Presto! PageManager-ohjelmalla (vain Macintosh)

1. Kaksoisnapsauta Presto! PageManager -pikakuvaketta työpöydällä tai valitse Macintosh HD -> Sovellukset -> Presto! PageManager 9 BR:lle -> Presto! Page Manager SE 9.App tai valitse Go -> Application -> Presto! PageManager 9 BR:lle -> Presto! Page Manager 9.35.App.

2. Aseta asiakirja automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen.
  3. Napsauta Presto-ohjelman ikkunan painiketta Acquire.

PageManager Acquire -painike

4. Aseta ruksi valintaruutuun kaksipuolinen skannaus. Tämän jälkeen voit valita jonkin seuraavista sidonta-asetuksista:

• Pitkän reunan sidonta
    • Lyhyen reunan sidonta

Kuva
  5. Kun olet määrittänyt kaikki asetukset, valitse Käynnistä. Asiakirja skannataan.
  6. Kun skannaus on valmis, valitse Peruuta.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8950DW, MFC-8950DWT