MFC-8950DW

MFC-8950DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 21/05/2013 Numero: faq00002673_004

Värikasettivirhe

Ilmoitus Värikasettivirhe tarkoittaa että joko värikasetti tai rumpuyksikkö on asennettu väärin.

Ilmoituksen Värikasettivirhe tullessa toimi seuraavasti.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä tämän sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

• ÄLÄ laita värikasettia tai rumpu- ja värikasettiyksikköä tuleen. Ne voivat räjähtää ja aiheuttaa vammoja.
  • ÄLÄ puhdista laitteen sisä- tai ulkopuolta minkäänlaisilla tulenaroilla aineilla, suihkeilla tai orgaanisilla liuottimilla/nesteillä, joissa on alkoholia tai ammoniakkia. Se voi aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun. Käytä sen sijasta kuivaa, nukkaamatonta kangasta.

DO NOT use

1. Varmista, että laitteen virta on päällä. Anna laitteen olla käyttämättä vähintään 10 minuuttia, jotta laite jäähtyy.
  2. Avaa etukansi painamalla etukannen vapautusvipua.

Open the front cover

3. Irrota rumpu- ja värikasettiyksikkö.

Take out the drum unit

• Heti laitteen käytön jälkeen eräät sen sisällä olevat osat ovat äärimmäisen kuumia. Odota laitteen jäähtymistä, ennen kuin kosketat laitteen sisäosia.
    DO NOT touch internal parts

• Rumpu- ja värikasettiyksikkö kannattaa asettaa puhtaalle, tasaiselle pinnalle esimerkiksi talouspaperin päälle, koska siitä voi valua ulos väriä.
  • ÄLÄ koske alla olevassa kuvassa nuolilla esitettyihin sähkökontakteihin, jotta staattinen sähkö ei vahingoita laitetta.
    DO NOT touch electrodes
  1. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.

Take out toner cartridge

2. Aseta värikasetti takaisin rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikoilleen. Jos asetat sen oikein, rumpuyksikön vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti.

Push down the green lock lever

Varmista, että asetat värikasetin paikalleen oikein tai se saattaa irrota rumpuyksiköstä.

3. Aseta rumpu- ja värikasettiyksikkö takaisin laitteeseen.

Put the drum unit back

4. Sulje laitteen etukansi.

Kun värikasetti on vaihdettu, ÄLÄ sammuta laitetta ennenkuin näyttöön tulee ilmoitus VALMIS tai merkkivalo Ready syttyy.

Jos virheviesti ei vieläkään poistu, ota yhteyttä Brother-asiakaspalveluun

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8110DN, DCP-8250DN, HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT