MFC-8950DW

MFC-8950DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/06/2013 Numero: faq00000366_020

Muisti täysi

Toimi seuraavasti tilanteen mukaan:

Tapaus 1: Kopiointi käynnissä

Tee jokin seuraavista:

Tapaus 2: Tulostus käynnissä

Tee jokin seuraavista:

• Pienennä tulostuksen erottelutarkkuutta. Avaa tulostinmääritykset ja muuta välilehden Perusasetukset kohtaa Erotuskyky (Resolution).

Resolution

• Poista faksit muistista. Siirry tapaukseen 3.

Tapaus 3: Faxlähetys käynnissä (vain mallit joissa on fax)

Tee jokin seuraavista:

• Lähetä skannatut sivut painamalla Start.

• Paina Stop ja odota, kunnes muut käynnissä olevat toiminnot ovat päättyneet. Yritä sitten uudelleen.

• Poista faksit muistista. Tulosta muistiin tallennetut faksit muistin vapauttamiseksi.  Voit tulostaa muistissa olevat faksit painamalla Menu ja valitse Faksaus (Fax) => Kauko-ohj.val. (Remote Fax Opt) => Tulosta viesti (Print Fax tai Print Document).

Poista sitten faksien tallennus käytöstä, jotta muistiin ei tallennu enempiä fakseja. Faksien tallennus poistetaan käytöstä painamalla Menu ja valitse Faksaus (Fax) => Kauko-ohj.val. (Remote Fax Opt tai Setup Receive) => Ed.läh/talletus (Fwd/Page/Store, Foward/Page/Store, tai Forward/Store => Ei (Off).

• Asenna lisämuisti.
    Täältä näet miten lisämuisti asennetaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8110DN, DCP-8250DN, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT