MFC-8950DW

MFC-8950DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 07/02/2020 Numero: faq00100429_009

Miten Brother liitetään langattomaan verkkoon

1. Ennenkuin Brother liitetään langattomaan verkkoon

Ota muistiin langattoman verkon asetukset kuten verkkonimi ja verkkoavain reitittimen tarrasta. Tarvitset niitä kohta:

• Verkon nimi (myös "SSID" tai "ESSID")
  • Verkkoavain (myös "salasana/Password", "Security Key" tai "Encryption Key")

SSID

Mistä löytyvät verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana)

1. Etsi reitittimen pohjassa, tai kyljessä olevasta tarrasta.
  2. Etsi reitittimen käyttöohjeesta tai asennusohjeesta.

Brother ei voi tietää tälläisiä asioita. Jos verkkonimeä tai salasanaa ei löydy, ota yhteyttä nettiyhteydentarjoajaasi tai reitittimen myyjään.

Jos et löydä verkkonimeä (SSID) ja verkkoavainta (salasanaa) katso seuraavia UKK-sivuja:

Windows® -käyttäjät

> Langattoman verkon tietoturvaohjeita (Windows).

Macintosh-käyttäjät

> Langattoman verkon tietoturvaohjeita (Macintosh).

Kun verkkoasetukset on selvitetty, jatka kohdasta 2 jossa luodaan yhteys verkkoon.

Jos langattoman verkon reititin tukee WEP-salausta jossa käytetään useita salausavaimia, kirjoita muistiin vain ensimmäinen WEP-avain ja käytä sitä.

2. Langaton verkkoyhteys otetaan käyttöön Brotherissa

Asenna Brother langattomaan verkkoon:

1. Kytke Brotherin sähköjohto pistorasiaan.
    Kytke virta päälle Brotheriin.

2. Paina SettingsAsetukset(Settings) tai Menu >Kaikki asetukset All Settings >Verkko Network > WLAN >Ohjattu asennus Setup Wizard. (Kaikki asetukset(All settings), WLAN ei ole kaikissa malleissa.)

Jos olet aiemmin muuttanut laitteen langattoman verkon asetuksia, sinun tulee nollata verkkoasetukset ennen kuin voit asettaa langattoman verkon asetukset uudelleen.
    Katso täältä miten verkkoasetukset voi nollata.

3. Kun Enable WLAN? tai Switch Network interface to wireless? tai Network I/F switched to Wireless ilmestyy, kytke langaton käyttöön..
    Laite etsii langattomia verkkoja.

4. Laite etsii langattomia verkkoja ja esittää listan verkkojen nimistä (SSID).
    Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä se verkkonimi (SSID) jonka kirjoitit äsken muistiin ja paina sitä.

5. Paina OK. (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)

6. Tee jompikumpi:
    • Jos käytät autentikointia ja salausta johon tarvitaan salasana
      Anna salasana (verkkoavain) ja paina OK.
      Valitse Kyllä niin asetukset otetaan käyttöön.(Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)

• Jos käytät avointa verkkoa ilman salausta
      Jatka seuraavasta.
  7. Laite yrittää ottaa yhteyttä valitsemaasi verkkoon.
    • Jos verkkoon syntyi yhteys
      Näyttöön tulee ilmoitus Yhdistetty (Connected).

• Jos verkkoon ei syntynyt yhteyttä

Laite tulostaa langattoman yhteysraportin. Tarkista raportin virhekoodi.
       The machine will print a wireless connection report. Check the error code on the printed report.

Connection failed

Lisätietoja raportin virhekoodeista ja toimenpiteistä saat täältä.

3. Lataa ja asenna Brotherin ohjain

Kun verkko on saatu toimimaan, asenna Brotherin ohjain. Ladataksesi ohjaimen:

Windows® -käyttäjät

Lataa sivultamme osiosta Lataukset "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti".

Asennusohjeet ovat lataussivulla.

Macintosh-käyttäjät

Lataa sivultamme osiosta Lataukset "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti".

Asennusohjeet ovat lataussivulla.

Jos laitteellesi ei ole saatavana "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti", uudelleenasenna viimeisin tulostinajuri.
Asennusohjeet ovat lataussivulla.
Katso täältä miten ladataan "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" tukisivustostamme osiosta Ladattavat tiedostot.

Jos kaikki edelliset kohdat on tarkistettu ja tulostus ei toimi, tutki seuraavia ohjesivuja:

> Tulostus Brotherilla ei toimi langattoman verkon kautta (Windows).

> Tulostus Brotherilla ei toimi langattoman verkon kautta (Macintosh).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-J4110DW, DCP-J525W, DCP-J552DW, DCP-J725DW, DCP-J752DW, DCP-J925DW, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9330CDW, MFC-9970CDW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6910DW