MFC-8950DW

MFC-8950DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/08/2015 Numero: faq00002784_000

Skannaa dokumentti ja talleta skannattu kuva kovalevylle kansioon tai verkkokansioon (Macintosh)

Dokumentin skannaus ja skannatun kuvan tallettaminen kovalevylle kansioon tai verkkokansioon voidaan tehdä useilla eri tavoilla ja seuraavassa se tehdään ControlCenter2-ohjelmalla.

HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ikkunoita jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherissasi.

1. Aseta skannattava dokumentti.
  2. Valitse välilehti Scan. Jos haluat muuttaa skannausasetuksia, täältä näet miten muutetaan skannausasetuksia.
  3. Osoita Tiedosto (File). Kuva talletetaan kansioon, jonka valitsit Skannaus tiedostoon (Scan to File)-toiminnon asetuksissa.
    Jos avautuu ikkuna Skannausasetukset, osoita Aloita skannaus (Start Scanning). Kuva talletetaan valittuun kansioon.

Scan to File

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J140W, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW