MFC-8950DW

MFC-8950DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 15/12/2010 Numero: faq00002714_003

Miten vaihdetaan Brotherin kopiointi-, faksaus- ja tulostustoimintojen paperikasetin oletusarvoa?

Kopiointitoiminnon oletuskasetin valinta

Voit muuttaa kopioitaessa käytettävän paperikasetin oletusarvoa seuraavasti:

1. Paina MENU ja valitse Yleiset aset. (General Setup) => Kasetin käyt. (Tray Use) => Kopio (Copy).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä haluttu kasetti.

• Mahdolliset valinnat ovat Vain kasetti 1 (Tray #1 Only), Vain kasetti 2 (Tray #2 Only), Vain MT-alusta (MP Only), MP>T1>T2, tai T1>T2>MP.

• Jos valitset Vain kasetti 1 (Tray #1 Only), Vain kasetti 2 (Tray #2 Only) tai Vain MT-alusta (MP Only), silloin Brother ottaa paperia vain tästä kasetista. Jos tästä kasetista loppuu paperi, silloin näyttöön tulee ilmoitus Ei paperia ("No Paper") ja sinun täytyy lisätä paperia kasettiin.

• Valinnat Vain kasetti 2 (Tray #2 Only) ja T2 ilmestyvät vain jos laitteeseen on asennettu lisävarusteena saatava toinen paperikasetti.
      (Mallille MFC-8370DN ei ole saatavana lisäpaperikasettia.)

3. Paina OK.

4. Paina STOP/EXIT.

• Kun asetat kopioitavan dokumentin Brotherin automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen ja valinta on MP>T1>T2 tai T1>T2>MP, silloin laite katsoo mistä kasetista löytyy parhaiten tätä kokoa vastaava paperi ja syöttää paperia tästä kasetista. Jos missään kasetissa ei ole sopivaa paperia, laite syöttää paperia kasetista jonka prioriteetti ao. valinnassa on suurin.

• Kun asetat kopioitavan dokumentin Brotherin valotustasolle, silloin laite syöttää paperia kasetista jonka prioriteetti ao. valinnassa on suurin, vaikka jostain toisesta kasetista löytyisi parhaiten tätä kokoa vastaava paperi.

Faksitoiminnon oletuskasetin valinta

Voit muuttaa faksitulostuksessa käytettävän paperikasetin oletusarvoa seuraavasti:

1. Paina MENU ja valitse Yleiset aset. (General Setup) => Kasetin käyt. (Tray Use) => Fax.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä haluttu kasetti.

• Mahdolliset valinnat ovat Vain kasetti 1 (Tray #1 Only), Vain kasetti 2 (Tray #2 Only), Vain MT-alusta (MP Only), MP>T1>T2 tai T1>T2>MP.

• Jos valitset Vain kasetti 1 (Tray #1 Only), Vain kasetti 2 (Tray #2 Only) tai Vain MT-alusta (MP Only), silloin Brother ottaa paperia vain tästä kasetista. Jos tästä kasetista loppuu paperi, silloin näyttöön tulee ilmoitus Ei paperia ("No Paper") ja sinun täytyy lisätä paperia kasettiin.

• Valinnat Vain kasetti 2 (Tray #2 Only) ja T2 ilmestyvät vain jos laitteeseen on asennettu lisävarusteena saatava toinen paperikasetti. Mallille MFC-8370DN ei ole saatavana lisäpaperikasettia.

3. Paina OK.

4. Paina STOP/EXIT.

• Voit käyttää seuraavia paperikokoja faksiviestien tulostamiseen: A4, Letter, Legal ja Folio. Jos mistään kasetista ei löydy sopivan kokoista paperia, Brother tallettaa faksin muistiin ja näyttöön tulee ilmoitus Sopimaton koko ("Size Mismatch").

• Jos kasetista loppuu paperi ja Brotherin muistissa on viestejä, näyttöön tulee ilmoitus Ei paperia ("No Paper"). Silloin sinun täytyy lisätä paperia kasettiin.

Tulostustoiminnon oletuskasetin valinta

1. Paina MENU ja valitse Yleiset aset. (General Setup) => Kasetin käyt. (Tray Use) => Tulosta (Print).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä haluttu kasetti.

• Mahdolliset valinnat ovat Vain kasetti 1 (Tray #1 Only), Vain kasetti 2 (Tray #2 Only), Vain MT-alusta (MP Only), MP>T1>T2 tai T1>T2>MP.

• Jos valitset Vain kasetti 1 (Tray #1 Only), Vain kasetti 2 (Tray #2 Only) tai Vain MT-alusta (MP Only), silloin Brother ottaa paperia vain tästä kasetista. Jos tästä kasetista loppuu paperi, silloin näyttöön tulee ilmoitus Ei paperia ("No Paper") ja sinun täytyy lisätä paperia kasettiin.

• Valinnat Vain kasetti 2 (Tray #2 Only) ja T2 ilmestyvät vain jos laitteeseen on asennettu lisävarusteena saatava toinen paperikasetti. Mallille MFC-8370DN ei ole saatavana lisäpaperikasettia.

3. Paina OK.

4. Paina STOP/EXIT.

• Tulostinohjaimesta tehdyt asetukset kumoavat Brotherin ohjauspaneelista tehdyt asetukset.

• Jos valitset Brotherin ohjauspaneelista Vain kasetti 1 (Tray #1 Only), Vain kasetti 2 (Tray #2 Only) tai Vain MT-alusta (MP Only), ja tulostinohjaimesta valitaan Autom.valinta (Auto Select) silloin Brother ottaa paperia kasetista joka valittiin ohjauspaneelista.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8370DN, MFC-8510DN, MFC-8880DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT