MFC-8950DW

MFC-8950DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 04/04/2011 Numero: faq00002592_001

Miten tulostetaan paperin molemmille puolille automaattisesti

Kaksipuoleisessa tulostuksessa huomattavaa:
  • Kaksipuoleinen tulostus tukee vain paperikokoja A4, Letter, Legal ja Folio.

• Katso että takakansi on tiukasti kiinni.

• Jos paperi on käyristynyt, suorista se ja pane takaisin paperikasettiin.

• Käytä tavallista tai ohutta paperia. Älä käytä vesileimapaperia.
    Kaksipuoleisessa tulostuksessa paperin painon tulee olla välillä 60 ... 105 g/m2. Jos paperin paino on yli 105 g/m2  tulosteista tulee käyriä ja ryppyisiä.

Automattinen kaksipuoleinen tulostus tai vihkotulostus asetetaan seuraavasti:

HUOM: Ikkunat voivat olla eri malleissa ja eri käyttöjärjestelmissä erinäköisiä kuin alla.

Windows-käyttäjät:

1. Voit asettaa kaksipuoleisen tulostuksen vain seuraavalle työlle, tai se voidaan asettaa oletusarvoksi.

Seuraava työ:

1. Sovellusohjelmassa valitaan Tiedosto ja Tulosta.

2. Valitse käytettävän tulostimen nimi ja sitten Määritykset (Properties). Jatka vaiheesta 2.

Toimenpiteet voivat olla eri malleissa ja eri käyttöjärjestelmissä erilaisia.

Oletusarvona:

1. Avaa Tulostusmääritykset. (Täältä näet miten pääsee Tulostusmäärityksiin.)

2. Jatka vaiheesta 2.

2. Tee jompikumpi:

Windows-tulostinohjain (Kaksipuoleinen tai vihkotulostus):

1. Avaa välilehti Perusasetukset (Basic) ja muuta Kaksipuolinen/Vihko (Duplex/Booklet)-asetuksia:

• Kaksipuolinen: Automattinen kaksipuoleinen tulostus valitaan tästä.

• Vihko: Vihkotulostus valitaan tästä. Vihko saadaan nitomalla tulostetut sivut keskeltä kiinni. Huomaa että Vihkotulostus edellyttää että koko dokumentissa on sama paperikoko, tulostussuunta ja paperilähde.

Image

2. Napsauta Kaksipuol.asetukset (DUPLEX SETTINGS).

3. Riippuen siitä onko valittu Kaksipuolinen tai Vihko, voit muuttaa seuraavia asetuksia:

KAKSIPUOLEINEN:

• Tyyppi: Voit käyttää neljää erilaista kääntösuuntaa kummallekin tulostussuunnalle, vaaka- tai pystytulostukselle.

• Sidontareunus: Jos tässä on ruksi, voit valita reunuksen koon millimetreinä.

Image

VIHKOTULOSTUS:

• Tyyppi: Voit käyttää kahta erilaista kääntösuuntaa kummallekin tulostussuunnalle, vaaka- tai pystytulostukselle.

• Vihkotyyppi: Kun valitaan Jaa sarjoihin (Divide into Sets): Toimintoa käytetään kun vihkoon tulee paljon sivuja. Voit määrätä sarjojen määrän 1 ... 15. Tulostustyöt jaetaan näin moneen osaan muuttamatta sivunumerointia.

• Sidontareunus: Jos tässä on ruksi, voit valita reunuksen koon millimetreinä.

Image

4. Napsauta OK. Jatka vaiheesta 3.

Windows BR-Script-tulostinohjain (Kaksipuoleinen):

1. Valitse välilehti Layout ja kohdasta Print on Both Sides Käännä lyhyestä reunasta (Flip on Short Edge) tai Käännä pitkästä reunasta (Flip on Long edge).

BR_Script

2. Jatka vaiheesta 3.

3. Napsauta (APPLY) => OK.

4. Jos asetit kaksipuoleisen tulostuksen vain seuraavalle työlle, valitse OK tai PRINT niin tulostus alkaa.

Jos asetit kaksipuoleisen tulostuksen oletusarvoksi, kaikki seuraavat työt käyttävät kaksipuoleista tulostusta.

Macintosh-käyttäjät:
  1. Sovellusohjelmassa valitaan Tiedosto ja Tulosta.

2. Avautuu ikkuna Print jossa kohdassa Copies valitaan Two-Sided.

(Mac OS X 10.4 ei tue kaksipuoleista tulostusta)

3. Valitse alasvetovalikosta Layout.

4. Valitse alasvetovalikosta Two-Sided joko Long-edge binding tai Short-edge binding.

Image

5. Voit tallettaa asetuksen oletusarvoksi:

1. Valitse alasvetovalikosta Presets kohta Save Preset As.

2. Anna asetukselle nimi ja osoita OK.

6. Osoita PRINT. Tulostus alkaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW