MFC-8950DW

MFC-8950DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/01/2015 Numero: faq00002041_010

Käyristynyt paperi

Print Quality Problem - Curled

Tulostuspaperin käyristymiseen voivat auttaa seuraavat ohjeet:

Tarkista että käytät suositeltua paperia ja valitse tulostinohjaimesta kohta Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).

Windows-käyttäjät / Macintosh-käyttäjät

Windows-käyttäjät:

HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja Windows-käyttöjärjestelmän ikkunoita joten sinun ikkunasi voivat olla erilaisia.

[PCL-tulostinohjain]

1. Avaa Tulostusasetukset (Printing Preferences).
  1. Katso täältä miten pääsee Tulostusasetuksiin.

2. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja sitten Muut tulostusasetukset (Other Print Options).

other print options

3. Valitse Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output), valitse Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).

reduce paper curl

4. Valitse OK niin Muut tulostusasetukset suljetaan.
  5. Valitse OK niin Tulostusasetukset suljetaan.
  6. Valitse OK. Tulostus alkaa.

[BR-Script3-tulostinohjain]

1. Avaa Tulostusasetukset (Printing Preferences). Katso täältä miten pääsee Tulostusasetuksiin.
  2. Valitse Lisäasetukset (Advanced...).
  3. Valitse Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output) ja sitten Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl) ja sitten OK.

reduce paper curl

Macintosh-käyttäjät:

HUOM: Ikkunat voivat olla erinäköisiä eri käyttöjärjestelmäversioissa ja ohjelmissa.

[CUPS-tulostinohjain]

1. Avaa ikkuna Print.
  1. Katso täältä miten pääsee tulostusasetuksiin.
  2. Valitse valikosta Tulostusasetukset (Print Settings) ja Lisäasetukset (Advanced) osoittamalla tulostimen nimen vieressä olevaa neliötä jossa on alaspäin osoittava kolmio.
  3. Osoita Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output).
  4. Osoita Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).

reduce paper curl

5. Osoita Print.

[BR-Script3-tulostinohjain]

1. Avaa ikkuna Print. Katso täältä miten pääsee tulostusasetuksiin.
  2. Valitse valikosta Printer Features ja kohdasta Ominaisuusjoukot (Feature Sets) valitse General 1.
  3. Kohdasta Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output), valitse Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).

reduce paper curl

4. Osoita Print.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8110DN, DCP-8250DN, HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT