MFC-8950DW

MFC-8950DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 24/07/2014 Numero: faq00000310_011

Tukos, dupleksilaite

Jos näyttöön tulee ilmoitus Tukos, dupleksilaite ("Jam Duplex") toimi seuraavasti:

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Anna laitteen olla virta päällä käyttämättä 10 minuuttia, jotta sen sisällä oleva tuuletin jäähdyttää laitteen erittäin kuumat sisäosat.
  2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.

Pull out Tray 1

3. Avaa takakansi.

Open the back cover

Heti laitteen käytön jälkeen eräät sen sisällä olevat osat ovat äärimmäisen kuumia. Odota laitteen jäähtymistä, ennen kuin kosketat laitteen sisäosia.

Avoid touching the rear side hot area

4. Vedä juuttunut paperi varovasti ulos laitteen takaosasta pitämällä paperista kiinni molemmin käsin.

Remove the jammed paper

5. Sulje takakansi.
  6. Vedä kaksipuolinen kasetti kokonaan ulos laitteesta.

Remove the duplex tray

7. Vedä kiinni juuttunut paperi ulos laitteesta tai kaksipuolisesta kasetista.

Remove the jammed paper

8. Varmista, että kiinni juuttunut paperi ei jää laitteen alle staattisen sähkön vaikutuksesta.

Confirm the jammed paper does not remain under the machine

9. Aseta kaksipuolinen kasetti takaisin laitteeseen.

10. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8110DN, DCP-8250DN, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT