MFC-8950DW

MFC-8950DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 31/01/2011 Numero: faq00000105_018

Miten verkkokortti asetetaan tehdasasetuksiinsa

Kun verkkokortti asetetaan tehdasasetuksiinsa kaikki asetukset (kuten salasana ja IP-osoite) poistuvat. Toimi seuraavasti.
*Jos sinun Brotherissasi on kosketusnäyttö, katso alhaalta ohjeet tehdasasetuksiin asettamisesta kosketusnäyttömalleissa.

Toimi seuraavasti niin kaikki langallisen ja langattoman verkon asetukset palaavat oletusarvoihinsa.

1. Laite ei tee mitään. Irroita kaikki liitäntäjohdot paitsi ei sähköjohtoa.
  2. Paina Menu.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Verkko (Network). Paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Verkon nollaus (Network Reset). Paina OK.
  5. Valitse Reset  painamalla 1.
  6. Valitse Kyllä painamalla 1.
  7. Laite käynnistyy uudelleen. Kun laite on valmis, kytke kaapelit takaisin.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Laite ei tee mitään. Irroita kaikki liitäntäjohdot paitsi ei sähköjohtoa.
  2. Paina näytön kohtaa VALIK (MENU).
  3. Paina Verkko (Network).
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Verkon nollaus (Network Reset) ja paina sitten Verkon nollaus.
  5. Paina Kyllä.
  6. Paina Kyllä  2 sekuntia niin varmistat valinnan.
  7. Laite käynnistyy uudelleen. Kun laite on valmis, kytke kaapelit takaisin.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9010CN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW