MFC-8870DW

MFC-8870DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 20/04/2011 Numero: faq00002549_001

Miten asetan Brotherin lähettämään kaikki faxviestit toiseen paikkaan?

Brotherin Edelleenlähetystoiminto saa laitteen lähettämään kaikki vastaanottamansa viestit toiseen faksiin. Kun viesti vastaanotetaan, se talletetaan ensin laitteen muistiin. Sen jälkeen laite valitsee sille annetun faksinumeron ja lähettää viestin sinne.

Värilaser/ LED-monitoimilaitteiden käyttäjille:
Kun Edelleenlähetystoiminto on käytössä, et voi vastaanottaa värifaksia. Lähettävän laitteen täytyy muuttaa se ensin mustavalkoiseksi.
Edelleenlähetyksen saa päälle seuraavasti:

1. Paina MENU tai MENU/SET.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Faksaus, ja paina OK tai MENU/SET.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Kauko-ohj.val. (Remote Fax Opt) ja paina OK tai MENU/SET.
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Edel.läh/tall. (Fwd/Page/Store / Forward/Store) ja paina OK tai MENU/SET.
  5. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Edelleenlähetys (Fax Forward).
  6. Paina OK tai MENU/SET. Brotherin näytöllä pyydetään antamaan faxnumero jonne viestit lähetetään edelleen.
  7. Anna faxnumero jonne viestit lähetetään edelleen.
    Anna numero numeronäppäimistöltä (pituus enintään 20 numeroa), Pikavalintamuistista tai painamalla Search/Speed Dial ja antamalla lyhytvalintamuistipaikan numero kolmella numerolla.

Jos annat edelleenlähetysnumeroksi numeromuistipaikan johon on ohjelmoitu pikavalintaryhmä, silloin edelleenlähetys tapahtuu kaikille ryhmään kuuluville.

8. Paina OK tai MENU/SET.
  9. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Varmuustulostus: On tai Ei (Backup Print: On tai Backup Print: Off).

Jos Varmuustulostus on päällä, Brother tulostaa kopion kaikista vastaanottamistaan viesteistä ennen edelleenlähetystä. Näin sinulle jää kopio viestistä jos virta katkeaa tai vastaanottavassa laitteessa on ongelma. Virran katketessa Brotherin muistissa olevat viestit häviävät ennen pitkää. Virran katketessa Brotherin muistin sisältö säilyy jopa neljä vuorokautta.

10. Paina OK tai MENU/SET.
  11. Paina STOP/EXIT.

Edelleenlähetyksen saa pois päältä seuraavasti:

1. Paina MENU tai MENU/SET.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Faksaus, ja paina OK tai MENU/SET.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Kauko-ohj.val. (Remote Fax Opt) ja paina OK tai MENU/SET.
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Edel.läh/tall. (Fwd/Page/Store / Forward/Store) ja paina OK tai MENU/SET.
  5. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Ei.
  6. Paina OK tai MENU/SET.

Jos otat edelleenlähetyksen pois päältä ja muistissa on fakseja, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Jos painat 1, kaikki faksit joita ei vielä ole tulostettu, tulostetaan ja poistetaan sitten muistista. Jos viestistä on jo tulostettu varmuuskopio, sitä ei tulosteta ja poistetaan sitten muistista.

• Jos painat 2, viestiä ei poisteta muistista ja edelleenlähetys on käytössä.

7. Paina OK tai MENU/SET.
  8. Press STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7820N, MFC-7840W, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN