MFC-8420

MFC-8420

Väärä tuote?

Päivämäärä: 21/06/2010 Numero: faq00000185_002

Verkkoskannaus ei toimi käytettäessä Brotherin ohjauspaneelin Scan-näppäintä. (Windows-ympäristö)

Tilanne jossa verkkoskannaus ei toimi käytettäessä Brotherin ohjauspaneelin Scan-näppäintä voi syntyä Windows-ympäristössä käytettäessä palomuuriohjelmaa.

Ongelma on ratkaistu asentamalla ohjelmapäivitys tai muuttamalla palomuurin asetuksia. Suosittelemme suorittamaan päivityksen ensin.

Asenna päivitys seuraavasti.

1. Voit ladata päivityksen täältä.
  2. Ikkunaan tulee lisenssi (Brother End-User License Agreement). Napsauta I ACCEPT.
  3. Avautuu ikkuna "File Download". Valitse Talleta (SAVE).
  4. Tulee valinta Tallenna nimellä ("Save as"). Alasvetovalikosta valitse Työpöytä (DESKTOP). Napsauta SAVE niin ohjelma ladataan ja talletetaan työpöydälle.
  5. Kun lataus on valmis, tulee ilmoitus "Download complete" ja voit valita kohdan Avaa (OPEN). Jos ei ilmesty, siirry työpöydälle ja kaksoisnapsauta NetScnVerup.EXE.
  6. Avautuu ikkuna "ZIP Self Decompression". Valitse DECOMPRESS.
  7. Tulee viesti pakkauksen purkamisesta. Valitse OK.
  8. Työpöydällä on nyt kansio NetScnVerup.
  9. Kansiossa on tiedosto setup.exe (.exe-pääte voi näkyä nimessä asetuksistasi riippuen). Kaksoisnapsauta nimeä. Avautuu ikkuna "Brother Software" ja voit valita kielen.
  10. Valitse kieli ja sitten NEXT. Seuraa näytölle tulevia ohjeita.
  11. Ohjelma on päivitetty. Voit siirtää työpöydälle lisätyt tiedostot roskakoriin.

Jos päivitys ei auta, yritä seuraavaksi poistaa palomuuri käytöstä skannauksen ajaksi.

Jos palomuurin sammuttaminen mahdollistaa verkkoskannauksen, se tarkoittaa että palomuuri estää jonkin tarpeellisen verkkoyhteyden. Jos haluat käyttää palomuuria edelleen, sinun on muutettava palomuurin asetuksia.

> Ohje miten palomuurin saa pois päältä tai muutetaan palomuurin asetuksia on UKKssa: Miten muutetaan palomuurin asetuksia (Windows)

Jos ongelmat eivät poistu, etsi lisäohjeita muista UKK:sta.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-7010, DCP-8020, DCP-8025D, DCP-8040, DCP-8045D, MFC-210C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN