MFC-7460DN

MFC-7460DN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 03/02/2011 Numero: faq00002061_001

Käytössä on Windows XP ja skannattaessa käytetään WIA -ohjainta. Miksi sivukokoa legal ei voi käyttää?

Oletusarvoisesti Windows XP WIA-skanneriohjain ei tue sivukokoa legal.  Sivukoko saadaan käyttöön seuraavasti:

1. Valitse START => (ALL) PROGRAMS => BROTHER => MFL-PRO SUITE MFC/DCP-XXXX tai MFC/DCP-XXXX (missä XXXX on mallinumero) => SCANNER SETTINGS ja valitse kuvake jossa lukee Scanner Utility.

2. Kohtaan Maximum Scanning Size valitse Legal.
    Napsauta OK.

Tulee ilmoitus että asetus on valmis.

3. Käynnistä tietokone uudelleen.

*Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, sivukoko legal on käytettävissä kaikissa skannausta tukevissa sovelluksissa.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7065DN, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9020CDW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J715W, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9330CDW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J410, MFC-J615W