MFC-7460DN

MFC-7460DN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 26/09/2011 Numero: faq00002041_009

Paperi käyristyy

Print Quality Problem - Curled

Tarkista seuraavat seikat:

HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita joten sinun ikkunasi voivat olla erilaisia.

• Valitse tulostinohjaimesta asetus Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl) tai käytä käyttöoppaassa suositeltuja paperityyppejä.

Windows-käyttäjille:
    HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita ja eri Windows-versioissa vaiheet voivat olla erilaisia.

1. Valitse sovellusohjelmasta Tiedosto => Tulosta (File => Print).
      Application
    2. Katso että ikkunassa on tulostimesi nimi ja napsauta Määritykset (Properties).
      properties
    3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja sitten Muut tulostusasetukset (Other Print Options).
      Advanced tab
    4. Valitse Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output) ja asetus Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).
      Improve Print Output - Reduce Paper Curl
    5. Sulje Muut tulostusasetukset (Other Print Options) napsauttamalla OK.
    6. Sulje Määritykset (Properties) napsauttamalla OK.
    7. Napsauta OK. Tulostus käynnistyy.

Macintosh-käyttäjille:
    HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita joten sinun ikkunasi voivat olla erilaisia.

1. Avaa valikko File ja osoita "Print" niin avautuu ikkuna Print.
    2. Valitse alasvetovalikosta Tulostusasetukset ("Print Settings").
    3. Osoita välilehteä Lisäasetukset (Advanced) ja valitse vaihtoehto Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output...).
      Advanced tab
    4. Osoita Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).
      Improve Print Output - Reduce Paper Curl
    5. Osoita OK.
    6. Osoita Print.

• Käännä paperinippu ylösalaisin ja aseta takaisin kasettiin (ei kuitenkaan kirjelomakkeita) ja koeta tulostaa uudestaan.
    Jos tämä ei parantanut tulosta tarpeeksi tarkista kiinnitysyksikön vipujen asento:

1. Avaa takakansi.
      the back cover
    2. Nosta vivuista (1) ja siirrä kahta harmaata vipua (2) nuolen suuntaan.
      Lift the lever
    3. Sulje takakansi ja yritä tulostaa uudestaan.
      Close the back cover

• Nosta ulostulotason paperituki ylös.
    the output tray support flap

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW