MFC-7420

MFC-7420

Väärä tuote?

Päivämäärä: 02/12/2011 Numero: faq00000712_002

Laitteessa on mekaaninen vika, miten tarkistan onko muistissa faxviestejä?

Voit tarkistaa onko muistissa faxviestejä ja siirtää ne tarvittaessa toiseen laitteeseen silloin kun näytössä on jokin seuraavista viesteistä:

-Ylikuumentuminen

-Yks. liian kuuma

-Alustus ei toimi

-Tulost. ei toimi

-Skann. ei toimi

1. Paina ohjauspaneelin näppäimiä Menu/Set, 9, 0, 1.
  2. Jos näyttöön tulee Ei fakseja (No Data), muistissa ei ole faxviestejä.
    Jos näyttöön tulee Anna faxno. (Enter Fax No.) muistissa on faxviestejä.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7420, MFC-7820N