MFC-7420

MFC-7420

Väärä tuote?

Päivämäärä: 31/01/2011 Numero: faq00000615_000

Miten voin lähettää faxviestit edelleen toiseen faxlaitteeseen kun FAX/MFC ei pysty tulostamaan?

Muistissa olevat faxviestit voidaan lähettää edelleen toiseen faxlaitteeseen silloin kun näytössä on jokin seuraavista viesteistä:

-Ylikuumentuminen (Machine too Hot)

-Yks.liian kuuma (Unit is too Hot)

-Alustus ei toimi (Unable to Init)

-Tulost.ei toimi (Unable to Print)

-Skann.ei toimi (Unable to Scan)

1. Anna sen laitteen faxnumero jonne raportti lähetetään.
  2. Paina Start.

• Faxviestien siirto toiseen laitteeseen edellyttää että laitteeseesi on asetettu nimitunnus.  Täältä näet miten nimitunnus asetetaan.
  • Yhteysraporttikoosteen siirto toiseen laitteeseen käy painamalla vaiheessa 1 Menu/Set, 9, 0, 2.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-2820, MFC-7420, MFC-7820N