MFC-7420

MFC-7420

Väärä tuote?

Päivämäärä: 17/05/2010 Numero: faq00000085_000

Käytössä on Windows. Yritän vastaanottaa faxviestejä tietokoneeseen MFC-laitteella joka on liitetty puhelinlinjaan jossa on eritelty soitto. Nyt PC-FAX-ohjelma ottaa vastaan faxviestien lisäksi myös puhelut, sekä tavalliset että eriteltyä soittoa käyttävät. Mitä tehdä?

Toimi seuraavasti niin PC-FAX-ohjelma ottaa eritellyn soiton huomioon.

1. Brother PC-FAX-ohjelman täytyy olla käynnissä.
    Kun Brother PC-FAX on käynnissä, systeemitarjottimella kellon vasemmalla puolella näkyy pieni kuvake joka esittää faksia ja tietokonetta.

Jos Brother PC-FAX ei ole käynnissä, valitse [Start], [Programs] ([All Programs] jos on Windows XP), [Brother], [Brother MFL Pro Suite], [PC-FAX Receiving].
Nyt Brother PC-Fax kuvake ilmestyy systeemitarjottimelle.

1. Napsauta Brother PC-Fax Rx Idle-kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja napsauta kohtaa PC-Fax Rx Setup.

1. Avautuu ikkuna PC-Fax RX Setup. Aseta hiirikohdistin ikkunan harmaalle alueellle (ei tekstilaatikon tai napin päälle!) ja paina näppäimistön Shift ja Ctrl-näppäimet alas ja pidä alhaalla. Kun pidät näitä näppäimiä alhaalla, kaksoisnapsauta hiiren vasempaa näppäintä.

1. Kun ikkuna Setting avautuu siten että PC-Fax RX Setup on edelleen auki, voit päästää Shift ja Ctrl-näppäimet irti.

1. Ikkunassa Setting poistetaan ruksi valintaruudusta RING ONLY ja napsauta OK.

1. Napsauta ikkunan PC-Fax RX Setup nappia OK.
    Nyt jos fax lähetetään linjalle jossa on käytössä eritelty soitto, Brother PC-FAX-ohjelma tunnistaa soiton ja osaa vastata siihen. Jos tavalliselle linjalle tulee puhelu, ohjelma tunnistaa sen eikä silloin vastaa puhelimeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-3340CN, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-820CW, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-845CW, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-890, MFC-9660, MFC-9880