MFC-7420

MFC-7420

Väärä tuote?

Päivämäärä: 01/04/2016 Numero: faq00002637_001

Verkkotulostus toimii mutta verkkoskannaus ei toimi. (Macintosh)

Tarkista asetukset seuraavasti:

Vaihe 1: Tarkista Brotherin yhteys

Skannausta käytettäessä Brother on liitettävä vertaisverkkoon (peer-to-peer network).

image

Jos Brother on liitetty verkkoon jaettuna laitteena, skannaus toimii palvelintietokoneelta mutta ei asiakastietokoneilta.

image

Vaihe 2: Tarkista onko Brother valmis tulostamaan

Tarkista onko Brother yhteydessä verkon kautta tietokoneeseesi. Tulosta testisivu.

Jos testisivu ei tulostu, katso ao. sivulta ohjeita mitä tehdä kun verkkotulostus ei toimi.

Vaihe 3: Tarkista skanneriohjain

Avaa Valitsin (Device Selector) ja tarkista skanneriasetukset.
> Täältä näet miten avataan Device Selector ja muutetaan skannausasetuksia.

Vaihe 4: Tarkista että skannaus toimii

1. Avaa ControlCenter2.
    Tietokoneessa voi olla kaksi ControlCenter2 versiota riippuen mallista ja käyttöjärjestelmäversiosta. Jos et ole varma mikä pitäisi valita, kokeile molempia.

Nykyversio

Avaa ControlCenter2 osoittamalla valitsijasta (Finder) kohtaa Go, ja sitten Applications => Brother => ControlCenter. Kaksoisosoita ControlCenter.
    ControlCenter avautuu ja telakalle lisätään ohjelman kuvake. Ohjelma käynnistyy osoittamalla tätä kuvaketta.

Icon in the Dock

Jos et löydä ControlCenter-ohjelmaa, silloin lienee käytössä ControlCenterin edellinen versio. Ohjeet sen käytöstä löydät kohdasta Edellinen versio.

Edellinen versio

Avaa ControlCenter2 osoittamalla valitsijasta (Finder) kohtaa Go, ja sitten Applications => Brother => ControlCenter.app tai Macintosh HD => Library => Printers => Brother => Utilities => ControlCenter => ControlCenter. app.
    Kaksoisosoita ControlCenter.app.
    ControlCenter avautuu ja ylös oikealle kelloajan lähelle lisätään ohjelman kuvake. Ohjelma käynnistyy osoittamalla tätä kuvaketta ja valitsemalla Open.

Icon in the menu bar

2. Osoita Image tai OCR tai E-mail tai File. Tarkista että skannaustoiminto on käytettävissä.

Choose the type of scan you require

• Jos skannaus toimii, ongelma on ratkaistu.

• Jos skannaustoiminto ei ole käytettävissä, poista skanneriohjain ja asenna uudestaan. Katso täältä miten asennus poistetaan. Nettisivumme osiosta Ladattavat tiedostot pitää ladata Skanneriohjain (Scanner Driver (TWAIN)). Noudata sivulla annettuja asennusohjeita.

Vaihe 5: Tarkista palomuuriasetukset

(Skannaus käynnistetään Brotherin ohjauspaneelin Scan-napilla.)
Jos skannaus ei toimi kun skannaus käynnistetään Brotherin ohjauspaneelista syynä voi olla ohjelmallinen palomuuri.  Muuta palomuurin asetuksia niin että se ei estä verkkoskannausta eli seuraavan ohjelman yhteydenottoja.

Sovellus:
Macintosh HD/ Library/ Printers/ Brother/ Utilities/ Server/ NETserver.app

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-7010, DCP-8020, DCP-8025D, DCP-8040, DCP-8045D, MFC-210C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-9420CN