MFC-7360N

MFC-7360N

Väärä tuote?

Päivämäärä: 05/01/2012 Numero: faq00000151_031

Vaaleita vaakaraitoja

Print Quality Problem - Faint

Tarkista seuraavat seikat:

• Ota värikasetti-rumpuyksikkö-yhdistelmä ulos laitteesta. Pidä kiinni kasetista molemmin käsin ja ravista sitä edestakaisin useita kertoja niin että väri leviää tasaisesti kasettiin.
    Shake toner cartridge

• Tarkista onko asetus Vaihda värikasetti (Replace Toner) asennossa Jatka (Continue). Asetukseen pääsee painamalla Menu ja sitten Yleiset asetukset -> Vaihda värikas. (General Setup => Replace Toner).

• Tarkista tulostimen käyttöolosuhteet - korkea lämpötila ja korkea ilmankosteus voivat lisätä tulosteen haaleutta.
    Katso käyttöoppaan lukua Turvallisuus ja käyttöolosuhteet.

• Jos värit ovat haaleita tai epäselviä koko sivun alueella, asetus Värinsäästö (Toner Save) voi olla päällä. Ota värijauheen säästötoiminto pois päältä (Tulostinohjaimessa välilehdellä Lisäasetukset (Advanced) on valinta Värinsäästö (Toner Save)(Windows)).
    Katso sivua "Miten värijauheen säästötoiminnon saa päälle tai pois päältä."

• Puhdista rumpuyksikön koronalanka.
    Katso sivua "Koronalangan puhdistaminen."

• Vaihda värikasetti.
    Katso sivua "VAIHDA VÄRIKASETTI".

• Vaihda uusi rumpuyksikkö.
    Katso sivua "VAIHDA RUMPUYKSIKKÖ".

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW