TJ-4420TN

TJ-4420TN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 11/01/2024 Numero: faqp00100570_000

Mikä on BarTender Ultralite Edition 2021 -ohjelmistotuotteen tuotetunnuskoodi (BarTender Designer for Brother).

Kun olet asentanut BarTender Ultralite Edition 2021 (BarTender Designer for Brother) -ohjelman, sinun täytyy antaa tuotetunnuskoodi (BarTender Product Key Code, PKC) jotta uusi lisenssi voidaan aktivoida.

BarTender Licensing Wizard

1. Siirry tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osioon ja valitse sitten BarTender Ultralite Edition.

2. Jos haluat ladata BarTenderin asennuspaketin, napsauta Hyväksy käyttöoikeussopimus ja Lataa, ja kirjoita sitten sarjanumero. Sarjanumero on seuraava.

RJ-2035B/2055WB/3035B/3055WB:
    Tulostimen pohjalla tai akkulokeron sisällä.

PAITSI RJ-2035B/2055WB/3035B/3055WB:
    Tulostimen takana.
  3. Näyttöön tulee ”Lataus/asennusmenettely” -sivu, jossa 16-numeroinen tuoteavainkoodi on merkitty punaisella.

Tuoteavainkoodi on vain BarTender Ultralite Edition 2021:lle, joka on ladattu tältä sivustolta.
    Jos olet ladannut ohjelmiston toiselta verkkosivustolta (esim. Seagull Scientific), käytä kyseisen latauksen mukana toimitettua tuoteavainkoodia.

4. Kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä niin ohjattu asennustoiminto käynnistyy.

5. Kun olet asentanut ohjelmiston, ohjattu lisenssi-ikkuna aukeaa. Kirjoita 16-numeroinen tuoteavainkoodi.

Aiheeseen liittyvät mallit

RJ-2035B, RJ-2055WB, RJ-3035B, RJ-3055WB, TD-4420TN, TD-4520TN, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN