TJ-4420TN

TJ-4420TN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/02/2023 Numero: faqp00100452_001

Laiteohjelmiston päivittäminen

Voit päivittää laiteohjelmiston seuraavasti:

1. Liitä tulostin tietokoneeseen.
    Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä: Tulostimen liittäminen tietokoneeseen (Windows).

Suosittelemme USB-, Wi-Fi® - tai kiinteän verkkoyhteyden käyttöä.

2. Käynnistä työkalu kaksoisnapsauttamalla BPM (Brother Printer Management Tool) -kuvaketta.
    Voit ladata BPM-ohjelman [Ladattavat tiedostot] -osiosta.

3. Siirry asetussivulle napsauttamalla Komentotyökalu -painiketta.
    Ohjaustyökalun painike

4. Valitse laiteohjelmatiedosto (*.NEW) napsauttamalla Selaa -painiketta ja napsauta sitten Avaa -painiketta.

5. Aloita laiteohjelmiston päivitys TD/RJ/TJ-ryhmän tulostimiin napsauttamalla Send File (Lähetä tiedosto) -painiketta.Ohjaustyökalu

6. Tarkista , että laiteohjelmisto on päivitetty tarkistamalla ohjelman versio.
    Päivitetty laiteohjelmistoversio näkyy seuraavasti:

Aiheeseen liittyvät mallit

RJ-2035B, RJ-2055WB, RJ-3035B, RJ-3055WB, TD-4420TN, TD-4520TN, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN