TJ-4120TN

TJ-4120TN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/02/2023 Numero: faqp00100009_001

Laitetta ei voi yhdistää langattomaan verkkoon.

Varmista ensin, että tulostimeen ja WLAN-tukiasemaan/reitittimeen on kytketty virta.

Tarkista sitten seuraavat seikat.

• Ovatko suojausasetuksesi (SSID/verkkoavain) oikein?
    Vahvista ja valitse oikeat suojausasetukset.
    • WLAN-tukiaseman/-reitittimen valmistajan nimeä tai mallin numeroa saatetaan käyttää oletussuojausasetuksena.
    • Katso WLAN-tukiaseman/-reitittimen mukana toimitetuista ohjeista lisätietoja suojausasetusten löytämiseksi.
    • Kysy WLAN-tukiaseman/reitittimen valmistajalta tai Internet-palveluntarjoajalta tai verkon järjestelmänvalvojalta.
  • Käytätkö MAC-osoitteen suodatusta?
    Varmista, että tulostimen MAC-osoite on sallittu suodattimessa.
    Wi-Fi Mac -osoitteen löydät BPM (Brother Printer Management Tool) -ohjelmalla. Käynnistä BPM ja valitse Tulostimen määritykset - Wi-Fi -välilehti.

• Onko WLAN-tukiasema/reititin piiloitetussa tilassa? (Ei lähetä SSIDtä)
    • Määritä oikea SSID-nimi, kun käytät BPM (Brother Printer Management Tool) -työkalua Wi-Fi-yhteyden muodostamiseen.
    • Tarkista SSID-nimi WLAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuista ohjeista ja määritä langattoman verkon asetukset uudelleen.
  • Onko tulostimellesi määritetty IP-osoite?
    • Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite.
      Varmista, että sekä tietokoneen että Brother-laitteen IP-osoite ja aliverkon peite ovat oikein ja että ne ovat samassa verkossa.
      Pyydä lisätietoja IP-osoitteen ja aliverkon peitteen tarkistamisesta verkonvalvojalta.
    • (Windows)
      Vahvista IP-osoite, aliverkon peite ja muut verkkoasetukset BPM-toiminnolla (Brother Printer Management Tool).
      Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä: Mistä tulostimen verkkoasetukset, kuten IP-osoite, löytyvät?”.
  • Onko tulostimen reaaliaikakellon (RTC) aika oikea?
    Tarkista nykyiset RTC-tiedot testitulosteesta tai LCD-näytöstä.
    Jos tulostimesi käyttää WPA2-Enterprise-sertifikaatteja, sertifikaatin vanhenemispäivää ei ehkä ole tarkistettu oikein.
    Määritä tulostimen päivämäärä ja aika. Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä: Tulostimen aika on väärä.”.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavia toimia järjestyksessä.

- Poista BPM-asennus ja asenna se uudelleen (Brother Printer Management Tool).

- Nollaa tulostin ja käynnistä tietokone uudelleen painamalla VAIHTOPAINIKETTA.

Aiheeseen liittyvät mallit

RJ-2055WB, RJ-3055WB, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN