QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Väärä tuote?

Päivämäärä: 25/12/2023 Numero: faqp00100084_000

WWW-pohjaisen hallinnan käyttö

Yleiskatsaus

Voit muuttaa tulostimen asetuksia tavallisella verkkoselaimella Hyper Text Transfer Protocol (HTTP)- tai Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer (HTTPS) -protokollan avulla. Kun käytät www-pohjaista hallintaa, seuraavat toiminnot ovat mahdollisia:

• Näytä tulostimen tilatiedot
  • Muuta verkkoasetuksia, kuten TCP/IP-tietoja
  • Näytä tulostimen ja tulostuspalvelimen ohjelmistoversiotiedot
  • Vaihda verkko- ja tulostinkokoonpanon tietoja
  • Suosittelemme Microsoft Edgeä Windowsille, Safari 10/11 tai uudempaa Macille, Google Chromea™ Androidille (4.x tai uudempi) ja Google Chromea™/Safaria iOS:lle (10.x tai uudempi).
  • Varmista, että JavaScript ja evästeet ovat aina käytössä missä tahansa selaimessa, jota käytät.
  • Jotta verkko voi käyttää Web-pohjaista hallintaa, verkon on käytettävä TCP/IP:tä, ja tulostimella ja tietokoneella on oltava voimassa oleva IP-osoite.

Tulostimen asetusten määrittäminen www-pohjaisella hallinnalla (nettiselaimella)

Tavallisella verkkoselaimella voidaan muuttaa tulostuspalvelimen asetuksia HTTP-protokollan (Hyper Text Transfer Protocol) avulla.

1. Kirjoita selaimeesi ”http://printer_ip_address/”. (Jossa ”printer_ip_address” on tulostimen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi.)
     Esimerkiksi (jos tulostimen IP-osoite on 192.168.1.2):

http://192.168.1.2/

Jos olet muokannut tietokoneellasi olevaa hosts-tiedostoa tai käytät Domain Name -järjestelmää, voit myös kirjoittaa tulostuspalvelimen DNS-nimen. Tulostuspalvelin tukee TCP/IP:tä ja NetBIOS:ia, joten voit myös antaa tulostuspalvelimen NetBIOS-nimen. Etsi NetBIOS-nimi valitsemalla Network- välilehti ja valitsemalla sitten Network Status. Annettu NetBIOS-nimi on solmun nimen 15 ensimmäistä merkkiä ja se näkyy nimellä ”BRW[ethernet-osoite]”.

2. Muuta tulostuspalvelimen asetuksia.

Tulostimen asetusten hallintaan käytettävä oletuskirjautumissalasana on merkitty ”PWD” ja se sijaitsee joko:

• tulostimen takana tai pohjassa
    • akkuontelossa
    • tulostusmateriaalilokerossa

Suosittelemme, että muutat sen suojataksesi tulostimesi luvattomalta käytöltä.

Lisätietoja on nettisivulla [TÄRKEÄÄ – verkon suojaustiedote: Oletuskirjautumissalasanan muutos] tai [Käyttöopas] [Käyttöohjeet] -sivulla.

Suosittelemme kirjautumissalasanan asettamista estämään luvattoman pääsyn www-pohjaiseen hallintaan.

1. Valitse Administrator.
    2. Kirjoita haluamasi salasana (enintään 32 merkkiä).
    3. Kirjoita salasana uudelleen Vahvista uusi salasana - ruutuun.
    4. Napsauta Submit (Lähetä) -painiketta.
      Kun seuraavan kerran käytät www-pohjaista hallintaa, kirjoita salasana sisäänkirjautumisruutuun ja napsauta sitten .
      Kun asetukset on määritetty, kirjaudu ulos napsauttamalla .

Voit määrittää salasanan myös napsauttamalla Please Configure the password tulostimen verkkosivulla, jos et ole määrittänyt kirjautumissalasanaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-773, PJ-883, PT-9800PCN, PT-D800W, PT-E550W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1060N, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-580N, QL-710W, QL-720NW, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3050, RJ-3150, TD-2120N, TD-2125N, TD-2125NWB, TD-2130N, TD-2135N, TD-2135NWB, TD-4100N