QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Väärä tuote?

Päivämäärä: 25/12/2023 Numero: faqp00100064_004

Miten yhdistän tulostimen mobiililaitteeseeni infrastruktuuritilassa tai Wireless Direct -tilassa?

TÄRKEÄÄ
  • Jos tulostat langattomasti mobiililaitteesta, lataa ja asenna ensin Brother iPrint&Label  App Storesta tai Google Playstä
  • AirPrint (käytössä Apple-laitteissa) on käytettävissä tulostettaessa kuvia, PDF-tiedostoja ja niin edelleen
  • Yhteyden muodostamiseksi langattomaan verkkoon on käytettävä mukana toimitettua verkkolaitetta tai litiumioniakkua.
  • QL-810W-käyttäjät tarvitsevat tietokoneen tulostimen Wi-Fi-asetusten määrittämiseen tulostimen asetustyökalun avulla.

Tee jokin seuraavista toimista:

> Jos sinulla on langaton reititin/tukiasema:
> Jos sinulla ei ole langatonta reititintä/tukiasemaa:

Jos sinulla on langaton reititin/tukiasema:

Yhteyden muodostaminen langattoman reitittimen/liityntäpisteen avulla (infrastruktuuritila)

Jos sinulla on langaton reititin/tukiasema, toimi seuraavasti:
(Esim. QL-820NWB)

1. Yhdistä tulostin langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.

2. Yhdistä mobiililaitteesi samaan langattomaan reitittimeen/tukiasemaan. (Voit ohittaa tämän vaiheen, jos laitteesi on jo yhdistetty Wi-Fi-® verkkoon.)

3. Voit nyt tulostaa mobiililaitteestasi langattomasti.
[  Takaisin alkuun ]

Määritä infrastruktuuritila iPrint&Labelin avulla

Varmista, että tulostimen laiteohjelmistoversio on 1.21 tai uudempi. Jos haluat vahvistaa tulostimen laiteohjelmistoversion, katso kohtaa ”Kuinka tunnistan tulostimen laiteohjelmistoversion”.
Voit päivittää laiteohjelmiston lataamalla laiteohjelmiston päivitystyökalun tämän verkkosivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.

1. Toimi seuraavasti:
    Android™: Siirry vaiheeseen 2.
    IPhone, iPad tai iPod touch: Aktivoi Wi-Fi-toiminto seuraavasti:

1. Napauta mobiililaitteessasi [Asetukset] - [Wi-Fi] ja liu'uta sitten Toggle-painiketta, jotta Wi-Fi-toiminto otetaan käyttöön.
    2. Valitse tulostimesi SSID listalta jotta mobiililaite löytää tulostimen.

Jos tulostimesi SSID:tä ei löydy listalta, jatka kohdasta "Connect using Wireless Direct".

2. Käynnistä iPrint & Label ja valitse tulostin kohdasta [Asetukset] - [Printer].

Jos tulostinta ei löydy luettelosta, siirry kohtaan ”Yhdistä Wireless Directillä”.

3. Napauta [Asetukset] - [Wi-Fi Network Setup].

4. Anna langattoman verkon reitittimen SSID ja salasana.

5. Napauta [Yhdistä] ja älä poistu tästä näytöstä ennen kuin asetukset on tehty.
[  Takaisin alkuun ]

Yhdistä verkkoon WPS-toiminnolla

Jos langattoman verkon reititin tai liityntäpiste tukee WPS:ää (Wi-Fi Protected Setup™), toimi seuraavasti:

Jos et voi käyttää langatonta reititintä/tukiasemaa, siirry kohtaan ”Yhdistä tulostin langattomaan reitittimeen/tukiasemaan tietokoneen avulla”.

1. Tarkista ensin että langattoman verkon reitittimessä tai liityntäpisteessä on WPS-symboli, ja aseta tulostin lähelle reititintä.

2. Käynnistä tulostin.
    • QL-810W: Pidä [WPS]-näppäintä alhaalla sekunnin ajan.
    • QL- 820NWB: Paina [Menu] -painiketta ja [ArrowDown] -painiketta niin pääset [WLAN] -valikkoon ja paina sitten [OK] -painiketta. Painamalla [ArrowDown] siirry valikkoon [WPS Button Push] ja paina sitten [OK] -painiketta.
  3. Paina reitittimen tai liityntäpisteen WPS-näppäintä.

4. Kun yhteys on muodostettu, Wi-Fi () LED -valo palaa sinisenä tai LCD-näytössä näkyy WLAN () -kuvake.
    Jos et pysty muodostamaan yhteyttä langattoman reitittimen tai tukiaseman avulla tietokoneellasi:
    Yhdistä tulostin ja langaton reititin/tukiasema tietokoneellasi.
    Siirry kohtaan ”Yhdistä tulostin langattomaan reitittimeen/tukiasemaan tietokoneen avulla”.

5. Yhdistä mobiililaitteesi langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.  (Voit ohittaa tämän vaiheen, jos laitteesi on jo yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Siirry vaiheeseen 6.)
    a. Napauta [Asetukset] - [Wi-Fi] mobiililaitteessa ja liu'uta vaihtopainiketta aktivoidaksesi Wi-Fi-toiminnon.
    Yhteys mobiililaitteesi ja langattoman reitittimen/tukiaseman välille luodaan.

6. Käynnistä sovellus mobiililaitteessasi ja napauta asetuskuvaketta.

7. Valitse tulostin luettelosta.

8. Voit nyt tulostaa mobiililaitteestasi langattomasti.
[  Takaisin alkuun ]

Liitä tulostin langattomaan reitittimeen/tukiasemaan tietokoneen avulla

TÄRKEÄÄ

Ennen kuin jatkat, varmista, että tietokoneessa on Wi-Fi-liitäntä, ja se on kytketty langattomaan verkkoon. Jos näin ei ole, tietokone ei voi muodostaa langatonta yhteyttä tulostimeen.

(Esim. QL-820NWB)

1. Yhdistä tietokone langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.

2. Yhdistä tulostin samaan langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.

3. Yhdistä tulostin ja tietokone.

4. Yhdistä mobiililaitteesi samaan langattomaan reitittimeen/tukiasemaan. (Voit ohittaa tämän vaiheen, jos laitteesi on jo yhdistetty Wi-Fi-verkkoon.)

5. Yhdistä mobiililaitteesi ja tulostimesi.

> Windows:

> Mac:

Windows

Ensimmäiseksi katso mikä on langattoman reitittimen/tukiaseman SSID ja salasana.

1. Lataa tulostinohjain tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.

2. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.

3. Klikkaa [Seuraava].

4. Kun näyttöön tulee näyttö yhteystavan valitsemiseksi, valitse [Wireless Network Connection] ja napsauta sitten [Seuraava].

5. Valitse [Brother Peer-to-Peer Network Printer] ja sitten [Next].
  6. Valitse [Vaihda palomuurin porttiasetukset, jotta verkkoyhteys voidaan ottaa käyttöön ja jatka asennusta. (Suositeltava)] ja napsauta sitten [Seuraava].

7. Valmistele USB-kaapeli, valitse [Kyllä, minulla on USB-kaapeli asennusta varten] ja napsauta sitten [Seuraava].
    Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

8. Ohjattu toiminto etsii tulostimen käytettävissä olevia langattomia verkkoja.

9. Valitse langattoman reitittimen/tukiaseman SSID ja sitten [Seuraava][Next].

10. Vahvista langattoman verkon asetukset ja napsauta sitten [Seuraava]. Asetukset lähetetään tulostimellesi.

11. Suorita ohjelmiston asennus noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

12. Kun asennus on valmis, sulje asennusikkuna napsauttamalla [Valmis].

13. Kun tulostin on kytketty langattomaan reitittimeen/tukiasemaan, Wi-Fi LED -valo palaa sinisenä tai LCD-näytössä näkyy Wi-Fi () -kuvake.

14. Yhdistä mobiililaitteesi langattomaan reitittimeen/tukiasemaan.  (Voit ohittaa tämän vaiheen, jos laitteesi on jo yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Siirry vaiheeseen 15.)
    a. Napauta [Asetukset] - [Wi-Fi] ja liu'uta vaihtopainiketta aktivoidaksesi Wi-Fi-toiminnon.
    b. Valitse SSID johon vaiheessa 9 yhdistettiin. Laitteesi ja langaton reititin/tukiasema yhdistetään.

15. Käynnistä mobiilisovellus ja napauta sitten Asetukset-kuvaketta.

16. Valitse tulostin luettelosta.

17. Voit nyt tulostaa mobiililaitteestasi langattomasti.

Mac

Ensimmäiseksi katso mikä on langattoman reitittimen/tukiaseman SSID ja salasana.

1. Lataa täydellinen ohjelmistopaketti tämän verkkosivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.

2. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa.

3. Avaa [Utilities] -kansio ja etsi Wireless Device Setup Wizard.

4. Kaksoisnapsauta [Wireless Device Setup Wizard.App].

5. Määritä langattomat asetukset tulostimen ja langattoman reitittimen/tukiaseman välillä noudattamalla näytön ohjeita.

Suosittelemme käyttämään USB-kaapelia tulostinta asennettaessa.

6. Valitse SSID johon olit yhteydessä aikaisemmin.

7. Yhdistä mobiililaitteesi langattomaan reitittimeen/tukiasemaan:
    Napauta [Asetukset] - [Wi-Fi] ja liu'uta vaihtopainiketta aktivoidaksesi Wi-Fi-toiminnon.

Jos laitteesi on jo yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, siirry vaiheeseen 9.

8. Valitse SSID johon olit yhteydessä aikaisemmin. Laitteesi ja langattoman reitittimen/tukiaseman välinen yhteys luodaan.

9. Käynnistä mobiilisovellus ja napauta Asetukset-kuvaketta.

10. Valitse tulostin luettelosta.

11. Voit nyt tulostaa langattomasti laitteestasi.
[  Takaisin alkuun ]

Jos sinulla ei ole langatonta reititintä/tukiasemaa:

Yhdistä Wireless Direct -toiminnolla

Jos tulostimen laiteohjelma on uusinta versiota, ”Wireless Direct” on jo valittu.

1. Vahvista tulostimen Wireless Direct-asetukset tietokoneesta tulostimen asetustyökalulla tai tulostimesta (vain QL-820NWB).

• Asetusten määrittäminen tietokoneesta tulostimen asetustyökalun avulla:

Windows

1. Liitä tulostin ja tietokone USB-kaapelilla.

2. Käynnistä tulostimen asetustyökalu tietokoneellasi ja napsauta [Communication Settings].

3. Valitse [Communication Settings]-välilehden kohdasta [Selected Interface] asetus [Infrastructure and Wireless Direct] tai [Wireless Direct]  ja katso [Wireless Direct] -välilehden asetukset.

Mac

1. Liitä tulostin ja tietokone USB-kaapelilla.

2. Käynnistä tulostimen asetustyökalu tietokoneellasi.

3. Napsauta [Wireless LAN] -välilehteä.

4. Varmista, että [Wireless Direct] on käytössä [päällä].

• Tulostimen asetusten määrittäminen (vain QL-820NWB):

1. Valitse [WLAN] -valikko painikkeilla [Valikko] ja [ArrowDown] ja paina sitten [OK] -painiketta. Aseta [WLAN (On/Off)] -asentoon [On].

2. Valitse [WLAN] -valikko painikkeilla [Valikko] ja [ArrowDown]  ja paina sitten [OK] -painiketta.

3. Valitse [Network Mode] -valikko painikkeella [nuoli alas] ja paina sitten [OK] -painiketta.

4. Valitse [Direct mode] ja paina sitten [OK] -painiketta. LCD-näytössä näkyy Wireless Direct -kuvake.

1. Käynnistä tulostin.
  • QL-810W: Paina tulostimen [Wi-Fi (Wi-Fi)] -painiketta sekunnin ajan, jotta Wi-Fi-toiminto otetaan käyttöön. Wi-Fi LED alkaa vilkkua sinisenä joka kolmas sekunti.
  • QL- 820NWB: Valitse [WLAN] -valikko painikkeilla [Menu] ja [ArrowDown] ja aseta [WLAN (On/Off)] -asetukseksi [On].
  1. Yhdistä mobiililaitteesi tulostimeen.
    a. Napauta [Asetukset] - [Wi-Fi] ja liu'uta vaihtopainiketta aktivoidaksesi Wi-Fi-toiminnon.
    b. Valitse tulostin luettelosta. Yhteys mobiililaitteesi ja tulostimen välille luodaan.

2. Varmista, että tulostin on näkyvissä sovelluksen Asetukset-sivulla ja valitse se.

3. Voit nyt tulostaa Wireless Direct -sovelluksella mobiililaitteestasi.

SSID ja salasanan oletusarvot ovat seuraavat:

• SSID: DIRECT_QL-810W TAI ”DIRECT-***** _QL-820NWB” missä ***** on tuotteen sarjanumeron viisi viimeistä numeroa. (Tuotteen sarjanumerotarra löytyy tulostimen DK Roll -lokerosta.)
    • Salasana: 810***** tai 820***** missä ***** on tuotteen sarjanumeron viisi viimeistä numeroa.
    • Jos et löydä tulostimen sarjanumerotarraa, katso "Mistä löydän Brotherin sarjanumeron?"
    • Jos asetat salasanan Communication settings-valikossa, anna salasana.
[  Takaisin alkuun ]

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc