QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Väärä tuote?

Päivämäärä: 08/09/2022 Numero: faqp00100052_009

Tulostinasetustyökalun käyttö (Windows)

Tulostinasetustyökalu on apuohjelma, jolla voit muuttaa tulostimen tiedonsiirtoasetuksia, laiteasetuksia ja P-touch Template-asetuksia Windows-tietokoneesta käsin.

Ennen tulostimen asetustyökalun käyttöä:

• Varmista, että verkkolaite on liitetty tulostimeen ja pistorasiaan tai että täyteen ladattu akku on asennettu.
  • Varmista, että tulostinohjain on asennettu oikein ja että voit tulostaa.
  • Liitä tulostin USB-kaapelilla tietokoneeseen.

1. Liitä määritettävä tulostin tietokoneeseen.

2. Käynnistä tulostimen asetustyökalu.

Windows 11 / Windows 10 / Windows Server 2019 / Windows Server 2016
    : Valitse [Aloitus] - ([Kaikki sovellukset] - [Brother] -) [Printer Setting Tool].

Windows 8/8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2
    Valitse [Sovellukset] -näytössä [Printer Setting Tool].

Jos käyttöjärjestelmä on Windows 7 / Windows Vista / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2
    Napsauta Käynnistä -painiketta ja valitse [Kaikki ohjelmat] - [Brother] - [Label & Mobile Printer] - [Printer Setting Tool].

Pääikkuna avautuu.

Pääikkuna

1. Tulostin
      Näyttää liitetyt tulostimet.

2. Tiedonsiirtoasetukset
      Määrittävät kiinteän lähiverkon (vain QL-820NWB), langattoman lähiverkon ja Bluetooth® -yhteyden (vain QL-820NWB) asetukset.

3.  Laiteasetukset
      Määrittää tulostimen laiteasetukset, kuten virta- ja tulostinasetukset.

4. P-touch-mallin asetukset
      Määrittävät P-touch-mallin asetukset.
      Lisätietoja P-touch-mallista saat lataamalla mallin "P-touch tarrapohjaopas / Ohjauskoodiopas" -oppaan (englanninkielinen) tukisivun osiosta [Käyttöohjeet].

5. Sulje
      Sulkee ikkunan.
  3. Katso että tulostimen, jonka asetuksia muutetaan, nimi näkyy kohdassa [Printer].
    Jos näyttöön tulee toinen tulostin, valitse haluamasi tulostin avattavasta luettelosta.

Jos vain yksi tulostin on liitetty, valintaa ei tarvitse tehdä, koska vain kyseinen tulostin on käytettävissä.

4. Valitse muutettava asetus ja määritä tai muuta asetuksia valintaikkunassa.
    Lisätietoja asetusten valintaikkunoista on sivuilla Tiedonsiirtoasetusten käyttäminen (vain Windows)(QL-810W/820NWB), Laiteasetusten käyttäminen (Windows) tai P-touch-mallin asetusten käyttäminen (Windows).

5. Ota asetukset käyttöön tulostimessa valitsemalla Asetukset-valintaikkunassa [Käytä] - [Lopeta].

6. Viimeistele asetusten määrittäminen valitsemalla pääikkunassa [Exit].
    • Kun tulostimen asetuksia muutetaan Tulostinasetustyökalulla tulostimen pitää olla valmiustilassa. Tulostin voi toimia virheellisesti, jos yrität määrittää sen tulostustyön aikana.
    • Jos tulostimen asetustyökalua ei ole asennettu, lataa ja asenna tulostimen asetustyökalu kohdasta [Ladattavat tiedostot].

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc