QL-800

Päivämäärä: 27/11/2023 Numero: faqp00100050_000

Ohjelmiston asentaminen

Jos haluat käyttää tarran luomisessa lisätoimintoja tai haluat käyttää tulostimen lisätoimintoja, tarvitset P-touch Editorin ja tulostinohjaimen ,jotka asennetaan tietokoneeseen ennen käyttöä.

Windows:

1. Lataa Ohjelman/dokumentin asennus (Suositeltu) tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.
  2. Suorita asennus näytön ohjeiden mukaisesti.

Mac:

1. Lataa Täydellinen ohjelmistopaketti tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.
    • Lataa tarvittaessa erikseen sellaiset ohjelmistot, jotka eivät sisälly täyteen ohjelmistopakettiin.
    • Mallista riippuen voit tulostaa etikettejä P-touch Editorilla asentamatta tulostinohjainta.
  2. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa.

3. Valitse Aloita tästä OSX.
  4. Suorita asennus loppuun näytön ohjeiden mukaisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773, PT-D800W, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P910BT, PT-P950NW, QL-1100/1100c, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc