QL-650TD

QL-650TD

Väärä tuote?

Päivämäärä: 20/10/2008 Numero: faqp00001067_001

Tuli virheilmoitus "The roll of labels or tape inside the machine does not match the one selected in the application." eli laitteessa oleva tarrakasetti ei vastaa sovelluksesta valittua.

Image

Virheilmoitus tarkoittaa että tulostimessa nyt sisällä oleva tarrarulla ei ole samankokoinen mitä P-touch Editorista on valittu.

Ratkaisu 1:
  1. Tarkista minkä kokoinen rulla P-touch Editorista on valittu ja vaihda tulostimeen samankokoinen rulla.
  2. Käynnistä tulostus napsauttamalla Image .

Ratkaisu 2:
  1. Peruuta tulostustyö painamalla Image .
  2. Valitse P-touch Editorista rullakoko joka vastaa tulostimen sisällä olevaa rullaa ja yritä tulostaa uudestaan.

Voit tarkistaa tulostimeen asetetun tarrarullan koon automaattisesti käyttämällä nappia [Checks Media].

• P-touch Editor 5.0 Express-tila - Image

• P-touch Editor 5.0 Professional-tila - Image

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-650TD, QL-700