QL-1050

QL-1050

Väärä tuote?

Päivämäärä: 20/10/2008 Numero: faqp00001102_001

Kun tulostan useita tarroja kerrallaan, haluan että tarrat leikataan vain viimeisen tarran kohdalta.

Voit valita leikataanko kaikki tarrat erilleen vai leikataanko vain viimeinen tarra irti tulostuksen jälkeen.

Jos vain viimeinen tarra on tarkoitus leikata irti, tee näin:

1. Avaa tulostusvalikko osoittamalla Image .

1. Valitse alasvetovalikosta "Roll Setting".

Image

1. Ota ruksi pois valintalaatikosta "Cut Every".
      Image

Asetus on mahdollista tehdä vain P-touch Editorista.
    Seuraavan kerran kun P-touch Editor avataan asetus palaa oletusarvoonsa (automaattinen leikkaus päällä).

Asetus voidaan tallettaa oletusarvoksi seuraavasti:

1. Valitse alasvetovalikosta "Presets" kohta "Save As..." niin avautuu ikkuna "Save Preset".
      Image

1. Kirjoita kohtaan "Save Preset As:" asetuksen nimi ja osoita "OK".
      Image
    Asetusta käytetään tulostettaessa valitsemalla alasvetovalikosta "Presets" asetuksen nimi.

Image

Image
      Osoita " Print".

Tarran automaattileikkauksen saat kokonaan pois päältä ottamalla ruksin pois sekä valintaruudusta "Cut Every" että "Cut at end".

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1050, QL-1050N