HL-L8350CDW

HL-L8350CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/01/2021 Numero: faq00003032_008

Tilanäytössä lukee "Offline".

Tilan valvonta offline-tilassa

Tarkista, voitko tulostaa tulostimeen tietokoneesta.

> jos tulostaminen ei onnistu, napsauta tätä.
> jos voit tulostaa, napsauta tätä.

Jos tulostaminen tietokoneesta ei onnistu...

Jos et voi tulostaa, toimi seuraavasti käytettävän liitännän mukaan.

Jos voit tulostaa tietokoneesta...

Tarkista tapaukseesi sopiva ratkaisu.

(Windows)
(Mac)

(Windows)

VAIHE A: VAIHE B: Tarkista että Status Monitor ilmoittaa oikean Brother-tulostimen tiedot.

Status Monitor voi ilmoittaa vain sellaisen tulostimen tiedot jolle on asennettu tulostinohjain ja jonka nimi näkyy Status Monitorin ikkunan kohdassa Seurattava laite tai Näytettävä laite ("Device to Monitor" tai "Device to Display"). Etsi oikea tulostinohjain ja tarkista Status Monitorin asetukset seuraavasti.

Vaihe I: Etsi oikea tulostinohjain.

Jos olet muuttanut Brother-laitteeseen liitetyn tietokoneen USB-porttia tai olet asentanut tulostinohjaimen useita kertoja, voit luoda samannimisen tulostimen kuvakkeet. Tässä tilanteessa jotkin tulostinohjaimet toimivat, toiset eivät ehkä toimi. Jos haluat tulostaa asiakirjoja, valitse toimiva tulostinohjain.

Kopioi-kuvake

Aseta kohdistin jonkin aikaa tulostimen kuvakkeen päälle, jolloin tulostinohjaimen tila tulee näkyviin.

Valmis

Jos tila on Valmis, tulostinohjain toimii. Valitse tämä tulostinohjain, kun tulostat asiakirjoja.
Jos haluat aina tulostaa tästä tulostimesta, napsauta hiiren kakkospainikkeella laitteen kuvaketta ja valitse Aseta oletustulostimeksi. Ja sitten näet koneen valintamerkin. Kun tulostat seuraavan kerran, tämä tulostinohjain valitaan automaattisesti.

Oletustulostin

Vaihe II: Tarkista Device to Monitor (laite valvontaan) -asetus.

1. Napsauta tehtäväalueen Status Monitor -kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Status Monitor Settings (Tilanäytön asetukset ) => Device to Monitor (laite valvontaan).

Valitse laite, jonka haluat seurata

2. Näet asennetut Brother-tulostinohjaimet. Jos olet asentanut useampia Brothereita tai useampia versioita samasta tulostinohjaimesta, näet useampia Brother-tulostinohjaimia.

Tarkista Brother-tulostinohjaimet ja ota ruksi pois kaikista ohjaimista, jotka eivät ole käytössä vaiheessa A-I.

Kuva

3. Napsauta OK. Nyt alat saamaan tilailmoituksia, kuten väri tai paperi loppu.

Jos valitsit vain yhden ohjaimen kohdassa 2, jatka vaiheeseen B.

Jos valitsit useampia ohjaimia kohdassa 2 jotta voisit tarkkailla useampia Brother-laitteita, voit valita minkä laitteen tila on koko ajan näkyvissä, muista näytetään vain vikailmoitukset. Siirry vaiheeseen III.

Vaihe III: Tarkista Device to Display (laite näyttöön) -asetus.

1. Napsauta tehtäväalueen Status Monitor -kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Status Monitor Settings (Tilanäytön asetukset) => Device to Display (näytettävä laite) .

Valitse näytettävät laitteet

2. Valitse sen tulostimen ohjain jonka tilaa (kuten Valmis ja Offline) pitää seurata silloin kun virhetilanteita ei ole.

Kuva

3. Napsauta OK. Tarkista että vaiheessa 2 valitun laitteen virta on päällä ja jatka vaiheeseen B.

VAIHE B: Tarkista tilanäytössä näkyvä tila.

Tarkista Status Monitorin ilmoittamat tiedot.

Jos se ilmoittaa vielä "Offline", käynnistä Status Monitor uudestaan seuraten alla olevia ohjeita ja tarkista Status Monitor uudestaan.

1. Jos Brother on liitetty tietokoneeseen verkkoliitännällä, jatka vaiheeseen C.

2. Jos Brother on liitetty tietokoneeseen USB-liitännällä, jatka vaiheeseen D.

VAIHE C: Tietoturvaohjelmiston tarkistaminen (vain verkkokäyttäjät)

Jos käytät Brotheria verkkoliitännällä, tietoturvaohjelmat voivat estää Status Monitoria saamasta oikeata tietoa Brotherista.

Tarkista että tietoturvaohjelmat eivät estä Status Monitorin yhteyttä tulostimeen. Tietoturvaohjelma voi viitata  Status Monitoriin alla olevilla nimillä.

• BrMfimon.exe
  • Brother Status Monitor (Network)
  • Brother Status Monitor Application
  • BrStMonW.exe

Tietoturvaohjelman asetusten muuttaminen on selitetty ohjelman käyttöoppaassa, tai ota yhteyttä ohjelman toimittajaan.

Jos tämä ei auta, jatka vaiheesta D.

VAIHE D: Asenna Status Monitor uudelleen

Status Monitor -sovelluksessa voi olla ongelmia.

Siirry tukisivustollamme osioon Lataukset ja lataa "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" johon sisältyy Status Monitor, ja asenna se.

Katso täältä miten ladataan "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" tukisivustostamme osiosta Lataukset.

(Mac)

Status Monitor -sovelluksessa voi olla ongelmia.

Siirry tukisivustollamme osioon Lataukset ja lataa "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" johon sisältyy Status Monitor, ja asenna se.

Katso täältä miten ladataan "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" tukisivustostamme osiosta Lataukset.

HUOMIO: Jos täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti ei ole käytettävissä malleissa, valitse Printer Driver/tulostinajuri, tai CUPS Printer Driver/CUPS-tulostinohjain] , joka sisältää [Status Monitor/Tilavalvonta]-toiminnon.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, DCP-L2520DW, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2540DN, DCP-L2550DN, DCP-L2560DW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8400CDN, DCP-L8410CDW, DCP-L8450CDW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8250CDN, HL-L8260CDW, HL-L8350CDW, HL-L8360CDW, HL-L9200CDWT, HL-L9300CDW(TT), HL-L9310CDW(T), MFC-J1300DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J680DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J985DW, MFC-L2700DW, MFC-L2710DW, MFC-L2720DW, MFC-L2730DW, MFC-L2740DW, MFC-L2750DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)