HL-L8350CDW

HL-L8350CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 11/05/2015 Numero: faq00002477_011

Kuinka värintiheyttä lisätään kalibroinnilla

Tulostuksen perusvärien väritiheyteen vaikuttavat myös käyttölämpötila ja ilmankosteus. Värien kylläisyyttä voi parantaa kalibroinnilla.

Kalibrointi ohjauspaneelista

Kalibroinnin suorittaminen ohjauspaneelista tapahtuu seuraavasti.

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä  (+ tai -) Värin korjaus (Color Correction). Paina OK.
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä (+ tai -) Kalibrointi (Calibration). Paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä (+ tai -) Kalibroi (Calibrate). Paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä (+ tai -) Kyllä (Yes).

Jos tulostus tapahtui Windows-tulostinohjaimella ja tulostuslaadussa on jokin ongelma, tarkista Tulostusmääritykset (Printing Preferences).

1. Valitse Tulostusmääritykset.
  2. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja sieltä Muut tulostusasetukset (Other Print Options...).
    Printer Printing Preferences dialog box

3. Kohdasta Kirjoittimen toiminto (Printer Function) valitse Värin kalibrointi ("Color Calibration"). Tarkista että valintaruutu Hae laitetiedot ("Get device data automatically") ja Käytä kalibrointitietoja ("Use calibration data") on valittu.
    Color Calibration

Kalibrointi tilanäytöltä:

Kalibrointi tilanäyttöohjelman (Status monitor) avulla suoritetaan seuraavasti.

1. Mac OS X 10.7.5- ja 10.8.x-käyttäjille
    1. Valitse System Preferences, osoita Print & Scan ja valitse laitteesi.
    2. Osoita Option & Supplies.... Valitse välilehti Utility ja osoita Open Printer Utility. Status Monitor -ohjelma käynnistyy.

Mac OS X 10.9.x -käyttäjille
    1. Valitse System Preferences, osoita Printers & Scanners ja valitse laitteesi.
    2. Osoita Option & Supplies.... Valitse välilehti Utility ja osoita Open Printer Utility. Status Monitor -ohjelma käynnistyy.

2. Nyt tilanäyttö on toiminnassa.

3. Osoita valikkopalkkia ja osoita Control => Color Calibration.
    Status Monitor

4. Aukeaa ikkuna Color Calibration. Lue viestit ja osoita OK. Brother aloittaa kalibroinnin ja tulostinohjain saa väriprofiilitiedot Brotherista.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L8250CDN, HL-L8350CDW