HL-L8350CDW

HL-L8350CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/06/2014 Numero: faq00000154_060

Vaihda rumpuyksikkö

Brotherissa värikasetti ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen. Tarkista että vaihdat vain rumpuyksikön eikä värikasettia. Jos et erota niitä toisistaan, katso "Mikä on rumpuyksikön ja värikasetin ero?"

Rumpuyksikön vaihtoon sisältyy seuraavat vaiheet:

Puhdista rumpuyksikkö.

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  2. Avaa etukansi painamalla etukannen vapautusvipua.

Open Front Cover

3. Ota kiinni rumpuyksikön sinisestä kahvasta. Vedä värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä ulos.

Pull Drum

4. Käännä laitteessa vasemmalla olevaa sinistä lukitusvipua (1) vastapäivään irti-asentoon. Ota kiinni rumpuyksikön sinisistä kahvoista ja vedä värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä ulos laitteesta.

Lock Lever Couonterclockwise

5. Paina lukitusvipua eteenpäin ja nosta värikasetti pois rumpuyksiköstä. Tee tämä kaikille värikaseteille.

Pull Toner

6. Ota uusi rumpuyksikkö pois pakkauksestaan ja poista kuljetussuojus.

Unpack Drum

7. Ota kiinni värikasetin kahvasta ja laske se rumpuyksikköön pohjaan asti niin että kuuluu naksahdus. Tee tämä kaikille värikaseteille. Katso että värikasetin väri ja rumpuyksikön värillinen tarra vastaavat toisiaan.

Slide Toner

BK-musta C-syaani M-magenta Y-keltainen

8. Tarkista että laitteessa vasemmalla oleva sininen lukitusvipu (1) on irti-asennossa kuten kuvasta näkyy.

Lock Lever Release Position

9. Työnnä yksikkö sisään niin pitkälle että se osuu siniseen lukitusvipuun.

Slide Drum

10. Käännä vasemmalla olevaa sinistä lukitusvipua (1) myötäpäivään kiinni-asentoon.

Lock Lever Clockwise

11. Työnnä yksikkö sisään niin pitkälle kuin se menee.

Push Drum

12. Sulje laitteen etukansi.

Rumpulaskurin nollaus

Kun rumpuyksikkö on vaihdettu uuteen, rumpulaskuri nollataan seuraavasti:

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä  (+ tai -) Laitetiedot (Machine Info). Paina OK.
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Osien käyttöikä (Reset Parts Life). Paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Rumpuyksikkö (Drum Unit).
  4. Lue näyttöön tuleva viesti ja paina Nuoli ylös-näppäintä.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L8250CDN, HL-L8350CDW