HL-L8350CDW

HL-L8350CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/01/2015 Numero: faq00000105_031

Miten palautan tulostuspalvelimen tehdasasetuksiin.

Jos haluat palauttaa tulostuspalvelimen takaisin tehdasasetuksiin (kaikki tieto, kuten salasanat ja IP-osoite poistuvat), niin noudata alla olevia ohjeita.

1. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä (+ tai -) Verkko (Network) ja paina OK.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä (+ tai -) Verkon nollaus (Network Reset) ja paina OK. Paina nuoli ylös-näppäintä (+).
  3. Varmista painamalla nuoli ylös-näppäintä (+). Laite käynnistyy uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2340DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L8250CDN, HL-L8350CDW