HL-L3270CDW

HL-L3270CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 30/10/2018 Numero: faq00100519_500

Tarrojen lisääminen käsinsyöttörakoon ja niille tulostaminen

Jos asetat paperikasettiin erikokoista paperia, laitteen tai tietokoneen paperikoon asetusta on myös muutettava.

1. Avaa takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin).
    Laite ottaa käsinsyöttötilan käyttöön, kun käsinsyöttörakoon asetetaan paperia.
  2. Avaa laitteen etuosassa oleva käsinsyöttörako.
  3. Siirrä käsinsyöttöraon paperinohjaimet käyttämäsi paperin leveydelle molemmin käsin.
  4. Työnnä molemmin käsin paperiarkkia käsinsyöttörakoon, kunnes paperin etuosa koskettaa paperinsyöttötelaa. Kun laite alkaa vetää paperia sisään, päästä siitä irti.
    • Laita paperi käsinsyöttörakoon tulostuspuoli ylöspäin.
    • Jos paperi on asetettava käsinsyöttörakoon uudelleen, vedä paperi kokonaan ulos laitteesta.
    • Älä aseta käsinsyöttörakoon enempää kuin yksi paperiarkki kerrallaan, jotta vältät paperitukoksen.
    • Varmista, että paperi on suorassa ja oikeassa asennossa käsinsyöttöraossa. Muutoin paperin syöttäminen ei ehkä onnistu oikein ja tuloste voi olla vino tai paperi voi juuttua laitteeseen.
  5. Lähetä tulostustyösi laitteeseen.
    Muuta tulostusasetuksia tulostusnäytössä ennen tulostustyön lähettämistä tietokoneestasi.
  6. Kun tulostettu sivu on tullut ulos laitteen takaa, aseta seuraava paperiarkki käsinsyöttörakoon. Toista tämä jokaiselle tulostettavalle sivulle.
  7. Sulje takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin), kunnes se lukittuu paikoilleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW