HL-L3270CDW

HL-L3270CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 20/12/2021 Numero: faq00100029_001

Ota Brother-laitteen verkkoliitäntä käyttöön.

Ota Brother-laitteen verkkoliitäntä (kiinteä tai langaton lähiverkko) käyttöön tai poista se käytöstä seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Kiinteää ja langatonta verkkoyhteyttä ei voi käyttää samanaikaisesti. Ota käyttöön haluamasi verkkoyhteys ja samalla poistuu toinen yhteys käytöstä.

1. Paina  Asetukset (Asetukset) tai Menu-näppäintä. (Tämä vaihe saattaa olla ohitettu joissakin malleissa.)
  2. Paina Kaikki asetukset. (Tämä vaihe saattaa olla ohitettu joissakin malleissa.)
  3. Avaa Verkko painamalla nuoli ylös - tai alaspäin. Paina Verkko -painiketta.
  4. Valitse kiinteä tai langaton lähiverkko (WLAN) näkyviin painamalla ylä - tai alanuolta.
  5. Valitse Kiinteä lähiverkko tai WLAN.
  6. Paina nuoli ylös - tai alaspäin, jolloin näkyviin tulee Wired Enable (kiinteä käyttöön) tai WLAN Enable (WLAN käyttöön).
  7. Valitse Wired Enable tai WLAN Enable.
  8. Paina On -painiketta tai Off -painiketta.
  9. Paina  Alkuun (Aloitusvalikko) - tai Stop/Exit -painiketta.

(Langattoman verkon käyttäjät)
Jos haluat määrittää Brother-laitteen langattomaan verkkoon, katso seuraavia usein kysyttyjä kysymyksiä.
> Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten Brother-laite määritetään langattomaan verkkoon.

Jos Brother-koneessasi on edelleen ongelmia verkkotoiminnoissa, katso aiheeseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä sivun lopusta.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9020CDW, DCP-L2560DW, DCP-L3550CDW, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, DCP-L8450CDW, HL-L3270CDW, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8360CDW, HL-L9200CDWT, HL-L9300CDW(TT), HL-L9310CDW(T), MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9330CDW, MFC-9970CDW, MFC-L2720DW, MFC-L2730DW, MFC-L2740DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)