HL-L3270CDW

HL-L3270CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 30/05/2022 Numero: faq00002963_012

Tulostus/skannaus mobiililaitteella

Brother-laitteet tukevat seuraavia tulostus- ja/tai skannaustoimintoja (*1) mobiililaitteella.

> Lisätietoja tulostamisesta ja skannaamisesta mobiililaitteella saat siirtymällä tästä Käyttöohjeet -sivulle ja tutkimalla mallin ohjeen uusinta versiota.

Määritelmä Tuetut käyttöjärjestelmät Mikä opas?
Wi-Fi Direct™

Wi-Fi Direct on langattoman verkkoyhteyden luontimenetelmä, jonka avulla voit luoda suojatun langattoman verkkoyhteyden Brother-laitteen ja mobiililaitteen välille ilman tukiasemaa. Voit käyttää iPrint&Scan- tai AirPrint-toimintoja Wi-Fi Direct -verkkoympäristössä.

-

Katso Online-käyttöopas.
Brother iPrint&Scan

Brother iPrint&Scan-sovelluksella voit käyttää Brother-laitteen tulostus- ja skannaustoimintoja (*1) suoraan mobiililaitteesta ilman tietokonetta. Lataa ja asenna maksuton Brother iPrint&Scan -sovellus.

> Napsauttamalla tätä saat lisätietoja Brother iPrint&Scan -ohjelmasta.

Android™, iOS Lisätietoja on Brother iPrint&Scan -ohjelman langattoman tulostuksen ja skannauksen oppaassa.
AirPrint

AirPrintin avulla voi tulostaa langattomasti valokuvia, sähköpostiviestejä, WWW-sivuja ja asiakirjoja iPad-, iPhone- ja iPod touch -laitteista asentamatta ohjainta.

AirPrintin avulla voit myös lähettää fakseja suoraan Mac-tietokoneesta tulostamatta ja/tai skannaamatta asiakirjoja Mac-tietokoneella ilman ohjainta. 1)

IOS Katso Online-käyttöopas.

*1) Käytettävissä olevat toiminnot voivat vaihdella Brother-laitteen mukaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW