Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Sulje

HL-L3270CDW

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

HL-L3270CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 07/05/2013 Numero: faq00002411_018

Kansi auki

Ilmoitus Kansi auki (Cover is open) tarkoittaa että Brotherin yläkansi tai takakansi on auki tai raollaan.
Toimi seuraavasti tilanteen mukaan.

VAIHE 1: Näytössä lukee  "Kansi auki" ja "Sulje yläkansi".

Sulje laitteen yläkansi.

Close top cover


VAIHE 2: Näytössä lukee  "Kansi auki" ja "Sulje kiinnitysyksikön kansi laitteen takana".

Sulje laitteen takakannen takana oleva kiinnitysyksikön kansi.

Close fuser cover

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3140CW, HL-3170CDW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.
Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?
Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.