HL-L3270CDW

HL-L3270CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 30/10/2018 Numero: faq00002145_516

Suojattu tulostus (Windows®)

Suojatun tulostuksen avulla voit varmistaa, että luottamukselliset tai arkaluontoiset asiakirjat eivät tulostu, ennen kuin olet antanut salasanan laitteen ohjauspaneeliin.
  • Suojatut tiedot poistetaan laitteesta, kun katkaiset laitteen virran.

HL-L3210CW/HL-L3230CDW

1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX, (jossa XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta Suojattu tulostus -kentässä.
  5. Valitse Suojattu tulostus -valintaruutu.
  6. Kirjoita nelinumeroinen salasanasi Salasana-kenttään.

Kullekin asiakirjalle on annettava oma salasana.

7. Kirjoita Käyttäjänimi ja Työn nimi tekstikenttään tarvittaessa.
  8. Sulje Suojatun tulostuksen asetukset-ikkuna valitsemalla OK.
  9. Napsauta OK.
  10. Suorita tulostus loppuun.
  11. Paina laitteen ohjauspaneelissa Secure (Suojattu tulostus).
  12. Näytä käyttäjänimesi painamalla tai ja paina sitten OK.
    Tämän nimen suojattujen töiden luettelo tulee LCD-näyttöön.
  13. Tuo työ näkyviin painamalla tai ja paina sitten OK.
  14. Anna nelinumeroinen PIN-koodisi.
    Syötä kukin numero valitsemalla numero painamalla tai ja paina sitten OK.
  15. Valitse [Tulosta] painamalla - tai -painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  16. Tuo näkyviin haluamasi kopioiden määrä painamalla tai .
  17. Paina OK.
    Laite tulostaa tiedot.
Suojatut tiedot pyyhitään laitteen muistista heti tulostuksen jälkeen.

HL-L3270CDW

1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX, (jossa XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta Suojattu tulostus -kentässä.
  5. Valitse Suojattu tulostus -valintaruutu.
  6. Kirjoita nelinumeroinen salasanasi Salasana-kenttään.

Kullekin asiakirjalle on annettava oma salasana.

7. Kirjoita Käyttäjänimi ja Työn nimi tekstikenttään tarvittaessa.
  8. Sulje Suojatun tulostuksen asetukset-ikkuna valitsemalla OK.
  9. Napsauta OK.
  10. Suorita tulostus loppuun.
  11. Paina laitteen ohjauspaneelissa [Toiminnot].
  12. Paina [Suoj. tulostus] -kuvaketta.
  13. Näytä käyttäjänimet painamalla - tai -painiketta ja paina sitten käyttäjänimeäsi.
    Nimelläsi lähetettyjen suojattujen töiden luettelo tulee LCD-näyttöön.
  14. Tuo tulostustyö näkyviin painamalla - tai -painiketta ja paina valintaa.
  15. Anna nelinumeroinen salasanasi ja paina [OK]-painiketta.
  16. Anna haluamasi kopioiden määrä.
  17. Paina [Aloita]-kuvaketta.
    Laite tulostaa tiedot.
Suojatut tiedot pyyhitään laitteen muistista heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW