HL-L3270CDW

HL-L3270CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/10/2022 Numero: faq00000027_519

Tulosta verkkoasetusten raportti

Verkkoasetusraportissa näytetään verkon asetukset, mukaan lukien verkon tulostuspalvelimen asetukset.
  • Solmun nimi: Solmun nimi näkyy voimassa olevien verkkoasetusten raportissa. Solmun oletusnimi kiinteässä verkossa on ”BRNxxxxxxxxxxxx” tai langattomassa verkossa ”BRWxxxxxxxxxxxx” (jossa ”xxxxxxxxxxxx” on laitteen MAC-osoite/Ethernet-osoite).
  • Jos verkkoasetusten raportissa oleva [IP Address] on 0.0.0.0, odota yksi minuutti ja yritä tulostaa uudelleen.
  • Raportista löydät laitteen asetukset, kuten IP-osoitteen, aliverkon peitteen, solmun nimen ja MAC-osoitteen, esimerkiksi:
    • IP-osoite: 192.168.0.5
    • Aliverkon peite: 255.255.255.0
    • Solmun nimi: BRN000ca0000499
    • MAC-osoite: 00-0c-a0-00-04-99

HL-L3210CW/HL-L3230CDW

1. Valitse [Tulosta rap.] painamalla - tai -painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  2. Paina tai , kunnes valittuna on [Verkkoasetuk.].
  3. Paina OK.
  4. Paina Go (Siirry)-painiketta.

HL-L3270CDW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Tulosta rap.]>[Verkkomääritykset].
  2. Paina [Kyllä]-kuvaketta.
    Laite tulostaa verkkomääritysraportin.
  3. Paina -kuvaketta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW