HL-L3230CDW

HL-L3230CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/09/2021 Numero: faq00100367_000

Päivitä laitteen laiteohjelmisto Brother iPrint&Scan-sovelluksella (Android/iOS)

Voit päivittää laitteen laiteohjelmiston Android- tai iOS-mobiililaitteeseen asennetulla Brother iPrint&Scan -sovelluksella. Toiminto on käytettävissä Android™ -versiossa 2.2.0 tai uudemmassa ja iOS-versiossa 4.4.0 tai uudemmassa.

HUOMIO: Näytöt voivat vaihdella käyttöjärjestelmän ja Brother-laitteen mukaan.

1. Käynnistä Brother iPrint&Scan ja valitse Brother-laite.
  2. Jos laitteen laiteohjelmisto on päivitettävä, seuraava näyttö avautuu.
    Valitse Päivitä.

Päivitä

Jos valitset ei nyt, voit päivittää laiteohjelmiston myöhemmin valitsemalla Laitteen tila > Laiteohjelmistoversio.

3. Valitse Päivitä.

Päivitä
  4. Selain käynnistyy.
    Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    > Täältä näet, mikä on oletussalasana.

Kirjaudu sisään
  5. Valitse Tarkista uusi laiteohjelmisto.
    Tarkista uusi laiteohjelmisto
  6. Valitse Päivitä.
    Laiteohjelmistopäivitys käynnistyy. Älä sammuta Brother-laitetta päivityksen aikana.
    Päivitä
  7. Kun näyttöön tulee ilmoitus onnistuneesti suoritetusta päivityksestä, laiteohjelmistopäivitys on valmis. Eräissä malleissa joudutaan tekemään useita laiteohjelmapäivityksiä. Jos näkyviin tulee uusi laiteohjelmiston päivitysikkuna, noudata näytön ohjeita.

Jos laiteohjelmapäivitys ei toimi, tarkista seuraavat kohdat:

1. Tarkista että laitteesi on kytketty internettiin.
    2. Jos verkossasi on välityspalvelin eli proxy, napsauta Proxy ja aseta välityspalvelimen asetuksiin Brotherin tiedot. Jos et tiedä asetuksia, ota yhteyttä verkonvalvojaasi tai internetyhteydentarjoajaasi.
    3. Yritä päivittää laiteohjelmisto uusimpaan versioon tietokoneen avulla.
      > Lataa tukisivultamme laiteohjelmiston päivitystyökalu ja katso lisätietoja kohdasta Ladattavat tiedostot.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W, DCP-J1100DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DS-940DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), MFC-J1300DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5945DW, MFC-J680DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)