HL-L3230CDW

HL-L3230CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 30/10/2018 Numero: faq00000308_512

Paperi on juuttunut laitteen sisälle

Jos laitteen ohjauspaneeli tai Status Monitor -ohjelma ilmaisee laitteen sisällä olevan paperitukoksen, suorita seuraavat vaiheet:

1. Jätä virta kytketyksi laitteeseen, mutta älä käytä sitä 10 minuuttiin, jotta sisäinen tuuletin viilentää erittäin kuumentuneet osat laitteen sisällä.
  2. Avaa yläkansi siten, että se lukittuu paikalleen.
    VAROITUS
    KUUMA PINTA

Laitteen sisäiset osat ovat erittäin kuumia. Odota, että laite jäähtyy, ennen kuin kosketat niitä.

3. Poista kaikki rumpu- ja väriainekasettiyksiköt.
    HUOMIO

Suosittelemme väriainekasetin ja rumpuyksikön sijoittamista puhtaalle, tasaiselle alustalle paperin päälle väriaineen mahdollisen roiskumisen tai leviämisen varalta.

TÄRKEÄÄ

Jotta staattinen sähkö ei vaurioittaisi laitetta, ÄLÄ koske kuvassa esitettyihin elektrodeihin.

4. Poista paperitukos varovasti ja hitaasti.
  5. Aseta kukin väriainekasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen. Varmista, että kaikkien neljän väriainekasetin ja rumpuyksikön väri on sama kuin laitteen tarran väri.
  6. Sulje laitteen yläkansi.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW