HL-5070N

HL-5070N

Väärä tuote?

Päivämäärä: 17/06/2014 Numero: faq00000095_006

Kuinka lisäpaperikasetti asennetaan? - Koskee: Eurooppa ja Aasia/Oseania

1. Sammuta laite virtakytkimestä ja irroita kaikki kaapelit.

2. Nosta laite kantokahvoista kiinni pitäen lisäpaperikasetin päälle siten että kasetissa olevat tapit osuvat laitteen pohjassa oleviin reikiin kuten kuvassa näkyy.

3. Vedä paperikasetti ulos lisäpaperikasetista ja työnnä se tulostimessa jo olevan kasetin tilalle. Vastaavasti ota alkuperäinen kasetti tulostimesta ja työnnä se lisäpaperikasetin lokeroon. Kytke sähköjohto ja muut kaapelit ja sitten virta päälle laitteeseen.

4. Valitse Start > Settings > Printers. Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties). Valitse välilehti Accessories ja sieltä AutoDetect. Kun lisäpaperikasetti ja sen paperikoko on asetettu paina Apply. (Autodetect ei toimi kaikissa tilanteissa, esim. kun ei saada yhteyttä tulostimeen.)

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN