HL-4150CDN

HL-4150CDN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 31/01/2011 Numero: faq00000023_004

Miten eri perusvärit saadaan kohdistettua tulosteessa.

Väritulostuksen kohdistuksen säätö voidaan suorittaa kahdella eri tavalla.

Automaattinen rekisteröinti:

1. Valitse Värin korjaus (Color Correction) painamalla + tai - . Paina OK.
  2. Valitse Autom.rekist. (Auto Regist.) painamalla + tai - . Paina OK.
  3. Valitse Rekisteröinti (Registration) painamalla  OK.
  4. Valitse Kyllä painamalla + .

Manuaalinen rekisteröinti:

Käytettäessä manuaalista rekisteröintiä, täytyy ensin tulostaa rekisteröintitaulukko.
  1. Valitse Värin korjaus (Color Correction) painamalla + tai - . Paina OK.
  2. Valitse Man.rekist. (Manual Regist.) painamalla + tai - . Paina OK.
  3. Valitse Tulost.taulukk. (Print Chart.) painamalla + tai - . Paina OK. Taulukkosivu tulostetaan.

Voit säätää rekisteröintiä käsin.

1. Valitse Värin korjaus (Color Correction) painamalla + tai - . Paina OK.
  2. Valitse Man.rekist. (Manual Regist.) painamalla + tai - . Paina OK.
  3. Valitse Aseta rekist. (Set Registration) painamalla + tai - . Paina OK.
  4. Ota tulostettu rekisteröintitaulukko ja anna korjausarvot käsin.
  5. Paina OK.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT