HL-4050CDN

HL-4050CDN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/05/2011 Numero: faq00002489_000

Kaksipuoleinen tulostus on käännetty pysyvästi päälle tulostinohjaimesta ja nyt arkki syötetään kahdesti tulostimen läpi vaikka tulostustyössä on vain yksi sivu. Miten estän ylimääräisen paperinsyötön?

Tähän auttaa seuraava asetus. On kuitenkin huomattava että tiettyjen sovellusohjelmien ja käyttöjärjestelmäversioiden kanssa tämä keino ei aina toimi.

1. Windows 2000-käyttäjät:
    Valitse Start -> Settings -> Printers.

Windows XP-käyttäjät:
    Valitse Start -> Tulostimet ja faksit  (Printers and Faxes).
    - tai -
    Valitse Start -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Tulostimet ja muut laitteet (Printers and Other Hardware) -> Näytä asennetut tulostimet (View Installed Printers).

Windows Vista-käyttäjät:
    Valitse Start -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) -> Tulostimet (Printers).

Windows 7 -käyttäjät:
    Valitse Start -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) -> Laitteet ja tulostimet (Devices and Printers).

2. Napsauta Brotherin nimeä (Brother XXXXX Printer*) oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties*1).
    *Missä XXXXX on mallin nimi.
    *1) Windows 7 käyttäjät valitsevat Tulostimen ominaisuudet (Printer properties).

3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja ota ruksi pois kohdasta Ota käyttöön tulostuksen lisäominaisuudet (Enable advanced printing features).
  1. Napsauta Käytä (Apply) => OK.

Joissakin tapauksissa suurten tulostustöiden tai suurten sivumäärien yhteydessä ja tiettyjen sovellusohjelmien ja käyttöjärjestelmäversioiden kanssa tämä asetus voi hidastaa tulostusta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW, HL-5340D, HL-5350DN, HL-5370DW, HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT, HL-L2300D, HL-L2310D, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW