HL-3070CW

HL-3070CW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 17/05/2010 Numero: faq00000081_009

Kuinka saan APIPA-protokollan pois käytöstä?

Jos APIPA-protokolla on käytössä, verkkokortti ottaa automaattisesti käyttöön Link-Local IP-osoitteen välillä 169.254.1.0 - 169.254.254.255 silloin kun Brother ei pysty hakemaan IP-osoitetta käyttäjän asettamalla tavalla (valitaan asetuksella BOOT METHOD).

Oletusarvona APIPA on käytössä. Saat APIPA-protokollan pois käytöstä ohjauspaneelista tai ottamalla Brotheriin yhteyden nettiselaimella tai BRAdmin Light-ohjelmalla. Jos APIPA-protokolla on pois käytöstä, ja Brother ei pysty hakemaan IP-osoitetta käyttäjän asettamalla tavalla (valitaan asetuksella BOOT METHOD), silloin Brotherin IP-osoite muutetaan oletusarvoonsa 192.0.0.192.

APIPA-protokollan saa pois käytöstä seuraavasti.

Käyttäen ohjauspaneelia:

1. Tarkista että kansi on kiinni ja verkkojohto on paikoillaan.
  2. Kytke virta päälle tulostimeen ja odota että laite on tulostusvalmis.
  3. Painamalla jotakin Menu-näppäintä (+, -OK or Back) laite siirtyy offline-tilaan.
  4. Paina + tai - ja valitse "Network". Paina OK.
    Jos tulostin tukee vain langallista liitäntää, siirry kohtaan 6.
    Jos tulostin tukee sekä langallista että langatonta liitäntää, siirry kohtaan 5.
  5. [Lankaverkon käyttäjät]
    Paina + tai - ja valitse "Wired LAN". Paina OK.
    [Langattoman verkon käyttäjät]
    Paina + tai - ja valitse "WLAN". Paina OK.
  6. Paina + tai - ja valitse "TCP/IP". Paina OK.
  7. Paina + tai - ja valitse "APIPA". Paina OK
  8. Paina + tai - ja valitse "Off".
    APIPA-protokolla on poistettu käytöstä.

BRAdmin Light-ohjelmalla:

1. Avaa BRAdmin Light.
    [Windows 2000/XP, Windows Vista ja Windows Server 2003/2008-käyttäjät]
    Valitse Start=>All Programs*=>Brother=>BRAdmin Light=>BRAdmin Light.
    * Programs käyttöjärjestelmässä Windows 2000
    [Mac OS X 10.3.9 tai uudempien käyttäjät]
    Kaksoisosoita Macintosh HD (Startup Disk)/ Library/ Printers / Brother / Utilities / BRAdmin Light.jar-tiedostoa.
  2. Valitse verkkotulostin jonka asetuksia muutetaan.
  3. Valikosta Control valitaan Network Configuration (Configure network settings).
  4. Anna verkkotulostimen tunnussana. Tunnussanan oletusarvo on "access". Osoita OK.
  5. Avaa välilehti Network ja kohdassa Boot Method ota ruksi pois valinnasta "APIPA".
    APIPA-protokolla on poistettu käytöstä.

Käyttäen Web Based Management-toimintoa (nettiselaimella):

1. Kirjoita selaimen osoiteriville "http://tulostimen ip-osoite/" niin saat esille Brotherin verkkokortin aloitussivun. ("tulostimen ip-osoite" on Brotherin verkkokortin IP-osoite.)
    Esim. http://192.168.1.2/ (jos Brotherin IP-osoite on 192.168.1.2.)
  2. Valitse "Network Configuration".
  3. Avautuu ikkuna johon kirjoitetaan "user name" ja "password".
    Usernname oletusarvo on : "admin"
    Password oletusarvo on : "access
  4. Napsauta OK.
  5. [Lankaverkon käyttäjille]
    Valitse välilehti Wired.
    [Lankaverkon käyttäjille]
    Valitse välilehti Wireless.
  6. Napsauta "Configure TCP/IP".
  7. Tyhjennä valintaruutu Enable APIPA kohdassa Boot Method.
  8. Napsauta Submit.
    APIPA-protokolla on poistettu käytöstä.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3040CN, HL-3070CW