HL-2700CN

HL-2700CN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 24/05/2010 Numero: faq00000120_004

Tulostus Adobe® Acrobat®/ Acrobat® Reader®/ Reader®-ohjelmasta ei toimi odotetusti. Mitä tehdä?

• PDF-tiedoston tulostus Adobe® Acrobat®/ Acrobat® Reader™/ Reader®-ohjelmasta ei toimi ollenkaan.

• Tulostus 2 sivua yhdelle arkille ei toimi Adobe® Acrobat®/ Acrobat® Reader™/ Reader®-ohjelmasta.

Päivitä Adobe® Acrobat®/ Acrobat® Reader®/ Reader® uusimpaan versioon, jonka voit ladata Adoben nettisivulta.

Jos Adobe® Acrobat®/ Acrobat® Reader™/ Reader® lataamisessa on ongelma, ota yhteyttä suoraan Adoben tekniseen tukeen.

Jos käytössä on Adobe® Reader® 7.0 ja Windows 2000 tai XP, voi ilmetä
tulostusongelmia tai virheilmoituksia tulostuksen alkaessa.
Jos näitä tulostusongelmia ilmenee, katso mitä UKK sanoo kohdassa Tulostaminen asiasta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2700CN