FAX-T94

FAX-T94

Väärä tuote?

Päivämäärä: 09/07/2010 Numero: faq00000197_004

Voiko vastaanotettua faxviestiä pienentää?

Vastaanotettua faxviestiä on mahdollista pienentää jos viestissä yksi faksisivu tulostuu kahdelle arkille.

Asetus Autom.Pien (REDUCTION) täytyy asettaa ON-asentoon seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Vastaanottoas. (SETUP RECEIVE) ja paina Menu/Set.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Autom.Pien (REDUCTION) ja paina Menu/Set.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön haluttu pienennyssuhde.
  5. Paina Menu/Set.
  6. Paina Stop/Exit tai Stop.

Jos valitset suhteeksi AUTO, silloin laite pienentää automaattisesti tulevan faxviestin niin että se mahtuu yhdelle A4-arkille, riippumatta alkuperäisen sivun koosta. Pienennyssuhde lasketaan alkuperäisen sivukoon ja laitteeseen asetetun sivukoon perusteella.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-T94, FAX-T96